På plats
, var jag inflyttad i min "nya" lya. So far so good, inga konstiga ljud eller grannar för den delen. Luktar fortfarande kiss i trappen, but hey, jag kan alltid hålla andan.

Precis skruvat benen min nya STORA säng som jag ska premiär sova i ikväll, diagonalen, bara för att jag kan. Tror till och med jag kanske sätter klockan tre i natt för att testa hur det känns att upp och kissa, utan att behöva riskera livet i processen, för att jag var tvungen att ner för en hal spiraltrappa.

Själva flytten i sej är ju aldrig en speciellt sexig upplevese men älskar känslar när man väl är plats. Man får chans att "starta nytt", clean slate liksom. Love it, lite för mycket kanske..
Grundlurad
Vakna imorse av att telefonen ringde och hörde min stämma. Den skulle Barry White att framstå som en körgosse. I mitt upprörda tillstånd igår rökade jag närmre ett packet cigg, känns som jag har stoppat ciggen i näsan! Helt torr i bihålerna, nasty!

Det blev stor anslutning till After Work'en jobb igår efter torsdagens besked. Vinet sinade snabbt vi börja gräva i skafferiet. Hittade ett par flaskor och tänkte "ska fan ta den dyraste" och gick årgångskänsla. "Bla bla nånting 2001"...phiiiiiint tänkte jag. Två glas senare inser jag att jag sitter och dricker alkoholfritt...Ameh...Flopp! Sen gick jag hem.
Je suis Le Lack
Gårdagens informationsmöte på jobb: de ska varsla folk. Eftersom jag, för det första har ett vikariat, och för det andra är "sist in", vet jag nu hur det känns att delta i Idol..."Jaaa du, det var ju inte så bra det här...du hänger löst".

Spenderade hela eftermiddagen åt att leta efter entusiasmen. Kommer det inte fler inlägg så är det på grund av att jag låst in mej i projektrummet på plan fyra och vägrar gå.

Ja men God Jul då för fan...
Copying for dummies
Hitta precis en relik till kopieringsmaskin på jobb!! Hahaha, vad är det här!?! Oj, nej men vänta... jag är inte så tekniskt lagd, var trycker jag??

On the upside så behövs det ju ingen manual, sen att den tar upp ett helt jävla våningsplan är ju oväsentligt ..? Vilken målgrupp hade de i åtanke vid lansering av detta tekniska vidunder? Russin med grå starr eller?
Labels: 0 comments | edit post
Märkliga människor
Människor jag tycker är lite väl creepy:
  1. Carola Häggkvist - Hysteriskt bländande Colgate tänder, ser ut som hon ska bitas när hon så kallat "ler".
  2. Arne Weise - Är helt övertygad om att han är klonad eftersom han funnits i tv rutan sen de börja sända i färg och ser fortfarande likadan ut...
  3. Jacquelin Stallone - (Sylvester's morsa) ....lost for words, hon utövar, quote, "the art of Rumpology"....med andra ord, hon stirrar folk i arslet.
  4. David Copperfield -Ser ut som Barbiedockans pojkvän Ken och har fastnat i 80-talets rökridå, så jävla omystisk.
  5. Dr. Phil - Är det möjligt att ha sitt huvud så långt upp i sitt eget arsle? Jag vill göra honom fysiskt illa.
Labels: 0 comments | edit post
Afterwork at "Mellow", sure. After several hours and a very hefty tab, the alarm goes of and I need to get my arse in gear. I feel like roadkill and look like I'd been dragged through a hedge backwards. It's times like this I wish I was Muslim and could just throw on a burka. My own reflection in the bathroom mirror hurts my retina.

Memo to self: do NOT go to bed with wet hair and without removing make-up...unless you want to look like Edward Sissorhands.
Daylight wanted
I think i might be suffering from SAD (Seasonal Affectiv Disorder) or perhaps I was just born on the wrong side of the equator. A couple of more days and I will grow fangs and turn into a vampier, god nows I already have the complexion of one. Sunrays actually bounce of me. I resemble clingfilm.

Since I'm moving house this month I started packing last weekend, thinking I should be well prepared. Only to get total hybris (not to be confused with hybris definition in Wikipedia "eating once children") so now everything is in boxes, twelve to be exact.

My life fits into twelve boxes!! First I was horrified and thought I must have lost a decade somewere, so I had a root around, did a recount... and voila, still twelve. But then I calmed down and realized, thank god it's twelve and not thirtheen! I don't do thirteen. I would've had to bring along my garbage simply to make up for it.

Twelve...hmm, I'm practically a nomad..
Hur är det möjligt?
Jag har precis röjt i mitt förråd eftersom flytten börjar närma sej. Jag brukar inte ha svårt att skiljas från saker så varför har jag åtta resväskor i mitt förråd!?! Why? Tre av dem är dessutom trasiga och sju av dem var tomma...

Den åttonde resväskan visar sej dessutom vara a blast from the past. Jag hade totalt glömt bort denna väska (tror lite det var det som var meningen) så när jag öppnar upp den nu sju år senare, ramlar stora bitar av mitt forna liv ut på golvet och bara vrålar gamla jobbiga minnen i ansiktet på mej. Där sitter jag och har svårt och andas, på vinden, och tittar på saker som jag borde slängt för länge sen och läser hans ord. Sakerna åker ut. Men orden sparar jag, de får mej att inse att vår tid tillsammans inte var helt förgäves.

Man är inte så tuff som man tror alltid... men man är fan så mycket starkare.
Dum av diadem?
Diadem. Snyggt, stilfult, klassiskt och funktionabelt. Saken är dock den att när jag använder det är jag övertygad om att blodtillförseln till hjärnan stängs av. En svag känsla av klaustrofobi infinner sig och jag får ont bakom öronen, har till och med ont nu, två dagar senare. Jag borde kanske "prata" med någon om det här....eller sluta använda dem.
Labels: 1 comments | edit post
Angst!
Oj... jag har precis gjort en ÜBER tabbe. Skickat iväg ett flertal inbjudningar till ett seminarium via mail, bra det att jag glömde bort att bifoga ...hrmm inbjudan. Aj då.

Jag skyller allt på min vidriga förkylning som slagit läger i mitt huvud under den senaste veckan. Needless to say att veckan varit lååång och jag är så trött på min egen stämma och gnäll. Eftersom jag innesitter en sjuklig nyfikenhet var jag tvungen att wikipedia "snor" eftersom jag ville veta...ja inte fan vet jag ... jag hade tid över ok? Jag hittade då det här:

Mucofagi
Mucofagi är en medicinsk term för att konsumera snor. Det är i allmänhet ett socialt oaccepterat beteende, som dock inte är helt ovanligt bland mindre barn.


Va?!? Usch.
Morgonsoffan SVT1 - U gotta love it
Parodi på tv4's "De okända"



"Let's go to nightvision..." rooooooooooligt!
Labels: 0 comments | edit post
Sex & the City... eeehhh eller ja..Ängelholm.
I Lördes var det äntligen dags för vår Sex & the City afton. Min kära vän, and partner in crime, Vickan köpte filmen, montera upp projektorn och blandade Cosmos. När filmen var slut begav vi oss ut i metropolen Ängelholm.

Det blev (som vanligt) en händelserik och jäkligt rolig kväll. På MM träffade vi Colin Ferrell, eller hans dubbelgångare, fasaden föll dock lite när han sa (på Irländska....porrigt!) att han vikarierade på....hrrmmm Kullaflyg. Skit samma, Ängelholm har ett nytt stjärnskott!

Bahnhof sprang jag på ett ex som hade synpunkter på att jag "dumpat" honom. Konstigt, eftersom jag är ganska säker på att jag bodde i London vid den tidpunkten...
Lite senare dricker vi skumpa och har på oss slips.

Utbudet i Ängelholm är långt ifrån det bästa, men det är ju sällskapet som gör det, eller hur Vickan?
Jag "just nu"
Min största fasa: Att träffa min livs kärlek och så visar det sej att han heter Lennart.

Min högsta önskan: Att fredagar var fridagar.

Min bästa vän: Excedrin.

Mitt dåliga omdöme: Inköp av stövlar för 2500 kronor = äta havregrynsgröt i en månad.

Min härliga kollega: Cc aka. Ostkroken.

Mitt favorit ställe: WhiteRoom....Hahaha.. ameh!

My obsession: Sean Penn... eller alla som ser ut som honom...Mmmmm.
Labels: 1 comments | edit post
Stultus est sicut stultus facit
Idag skulle "blåst brud" (hon jag ska byta lägenhet med) komma förbi och ta lite mått, och vad händer, hon dyker upp med hela familjen, inklusive hund, och slår läger i mitt kök! En timme och tjugo minuter senare (efter 8 fejkade gäspar och tre stycken "oj vad klockan blev mycket") får jag mosa ut dem genom dörren och hon pratar fortfarande medan jag stänger.

Hennes far, who's a midget by the way (no offens) mätte varje synlig yta i hela lägenheten. Det märkliga var att varje gång han skulle mäta något på höjden började han mäta tills han var vid sin egen höjd (ca 1,60m) , sen sa han bara "ungefär 1,65"...Ursäkta!?! Vaddå 1,65??? Hur fan kan det vara 1,65 från golv till gardinfäste! Bor de i dockhus eller?

Och äpplet faller inte långt ifrån trädet (kanske inte alls i detta fall), "blåst brud" insisterar på att mäta bredden i fönstret för att hon vill sätta upp sina rullgardiner när jag redan berättat för henne i telefon att det finns persienner, och till svar får jag "naaeeeäää jag gillar hellooor fönster utan kryss i, kan man ta bort dem?"

Hunden, som verkar ha högst IQ i denna skara, har under denna tid hårat ner hela min soffa och lagt sej till rätta i botten på min garderob som jag tydligen lämnat öppen...

Andas Kaii....andas.

Besökare idag Totalt