..vågar nästan påstå det är lite sommar
Ser fram emot ikväll, hoppas verkligen Sverige vinner! Eftersom hela Malmö verkar inta Slagthuset och "Ministry of Sound" ikväll så tänker jag gå till Koi. Har lite förutfattade meningar om Ministry. Ministry kvällar i London bestod mest av taskig kommersiell sönder mixad house/euro-techno, men det var ju där, det verkar vara annorlunda här faktiskt, deras line-up hittills verkar riktigt schysst. Men som sagt...jag drar till Koi och deras lilla bjudning som de har ikväll...jag är mycket nyfiken. Har dessutom inhandlat Jacob's Creek mousserande Chardonnay...mmmm!
Ps. Har nog bränt mej på magen, så det är som det brukar vara den här tiden på året då.
Go Sweden go!

Ont i halsen som f'n nu, fast mest beror på att jag skrikit/hoppat i soffan när Sverige gjorde en fantastisk match mot USA som aslutades med förlängning! Fy f*n va trevligt!
ÄLSKAR HOCKEY!
Lite syyyyyg då
Jaha, lite sjuk då. Ingen feber dock bara sitter i halsen... och inatt tog mina mandlar och invadera mina öron.. så förbannat sköt...Gaaaahhhhh! Låter som om jag svalt en groda... sexigt. Trots detta har jag suttit en stund i solen, jag kan ju knappast bli sämre av att sitta i solen, och dessutom är det cirka 30+ i min lägenhet, så jag var så illa tvungen!

Nu har jag och Cc beslutat vi tackar ja till gratis boende i Marbella och bokar våra biljetter ikväll, senast imorgon. Wwiiiiiiiiiiiii !!! Ska bli riktigt förbannat skönt med semester I tell you, det var ett tag sen sist.

Nä, dags för en Excedrin känner jag.
Tonsiller!?!
Det var väl ganska poppis och ta bort dem på 80-talet om jag inte minns helt fel, alla mina kusiner i stort sett gick och prata i facett under ett par veckor efteråt. Men icke jag. Nä, och nu sitter jag här med svullna mandlar och as ont i halsen. Skulle inte förvåna mej om jag fått svininfluensa...trött på det här nu. Måste hem och kurera mej, kan INTE blir sjuk när det är långhelg! Våga vägra. Dessutom är det Koi som gäller på torsdag.
Mi casa su casa
Semesterplanerna börjar ta form, har fått erbjudande om att bo i ett hus....gratis!! Genast börjar man undra ...what's the catch, gud vad negativ man är. En kompis till Cc som känner nån som tydligen inte är hemma speciellt ofta har ett hus med tre sovrum och egen pool och ligger 10 min från Puerto Banús. Vi får reka lite idag dessutom har biljetterna gått upp så måste boka snart.
















Jobbigt? Nääääääääää
What's hot and what's not



Hugh Jackman ... snygg, snyggare ...HETAST!
Vilken man ..... grrrrr



















Pete Doherty...äcklig, äckligare... VIDRIGAST!
Vilket svin .... ööööörrk
Stabilt!
Glömde ju berätta om en viktig detalj igår, jag har nu sett den nya båten! It KICKS ASS! Shit vad fin den är. Golvet är helt horisontalt vilket gör en jäkla skillnad, större kök och tre stora sovplatser. Till och med sittbrunnen känns större. Vickan, dags att iscensätta "project Leif" hahahaha!
Labels: 0 comments | edit post
Fantastic!
Fy f*n vilken underbar helg! Värsta sommarvärmen. Njutit varje sekund ute i Vickans trädgård som numera även har en mastodontterrass med två fantastiskt sköna solstolar, kan det bli bättre? Nä. Vi har solat, gått vid havet, grillat, druckit massa gott, snackat skit (ordagrant hahahah..) och myst med Maya. Och idag blev det brunch på Hamnkrogen med resten av familjen Linde, jag ville inte åka hem!

Blir förhoppningsvis en tidig kväll, helt dåsig av solen och det känns riktigt härligt att veta att man bara ska jobba tre och en halv dag denna vecka!
Twääättat!
Uppe astidigt, och har i princip tvättat sen the biginning of mankind! Lyckade givetvis glömma bort min tvättid, vilket jag brukar göra (varför rucka på rutinerna liksom) så nu var det absolut kris. Fick sätta på mej en bh som är jätte obekväm, skit jobbigt. Av ska den, fort som f*n, måste bara låta de andra torka.

Undras var min bikini är... måste hetssola i helgen.
Torsdag del 2
Precis ätit Teryaki lax på Koi, i soffan på uteserveringen. Skulle kunna sitta där hela eftermiddagen och pimpla rosévin och glo på folk. Istället måste jag sitta här under artificiell belysning och dricka röd funlight (jag gillar inte ens funlight).

Och ikväll ska jag försöka trolla fram en tvättid och dammsuga, så förbannat icke upphetsande.
Jorråååå så att eeeeeeehhh...
Torsdag
Allvar, tar det aldrig slut? Folk praktiskt taget kasta sej över mej när jag steg in på jobb. Seg om f*n i morse. Har nu lyckats ta mej ur mitt snooze mönster, men istället omfamnat as lång morgondusch! Stå där och låta det varma vattnet forsa och blunda, nästan samma som att snooza faktiskt nu när jag tänker på det. Ett problem bara, man får russinfingrar...jag avskyr russinhy! Det söker mej. När jag badar så måste jag ha händerna ovanför vattnet, allvar.
Onsdag
Mår illa. Ätit halva tallriken med fil när jag insåg att sell by date var i måndes. Fy. Tyckte väl det smaka lite märkligt. Haft ytterliga en cwwwazy dag på jobb, korvstoppning. Allting ska alltid hända samtidigt. Släng gärna in några krokben också så man blir riktigt rabiat. Kom hem och sov i två timmar.

Igår kom mamma ner och sov över. Vi brassa käk och dela en flaska vin och snacka massa skit, super mysigt. I love my mum! Så nu är det tomt i lägenheten..buuhhuu. En positiv sak är dock på sin plats, fick semestern beviljad och det kommer bli en bra sommar, anything can happen!

Snart dags för "Greys"...
Labels: , 1 comments | edit post
Monday bloody Monday
Vilken hysterisk dag. Hela inkorgen full av mail angående interna utbildningar, fakturering i sista minuten, en förbannad PowerPoint presentation som ska vara färdig en kvart innan man ens fått den, för att sedan ha personen i fråga flåsa mej i nacken samtidigt som jag försöker göra klart skiten, boka flygresa, ändra flygresa, boka konferensrum, lägga upp nytt ärende, ringa taxi, ringa UPS, leta fram gamla protokoll, mail från stackars KRU som behöver hjälp inför förhandling på fredag!

Där emellan inhalera jag en bit lax till lunch, och var dessutom tvungen att springa och ställa mej i en r*vkö på banken.

On the upside så har vi äntligen fått nya datorer på jobb annars hade jag fortfarande suttit kvar.
Tack för igår!
Lite suddig i huvudet idag, men hade en skit trevlig kväll hemma hos Cc, så himla trevligt att vi inte kom ut förrän vid halv två! Fick faktiskt jazzat lite också så jag är nöjd.

Sprang på B ute som knappt kunde hälsa vilket jag tycker är direkt otrevligt! Och det värsta är att jag innan på kvällen suttit och pratat gott om honom och sagt vilken trevligt kille han är, till och med erkänt att jag saknar honom lite. Oj vad fel jag hade.

Ska masa mej iväg till affären strax och skrämma slag på alla kärringar med min bakfulla uppsyn hehehe. Sen har jag en het dejt med soffan, ska kolla "Slumdog Millionaire".

Ps. Jag vet jag sagt det förr men f*n vad trevligt det är att borsta tänderna.
Ps. J*vla taxichauffören glömde ge mej tillbaka mitt Visakort, vilket jag uptäckte i baren... ringa och spärra bla bla bla ...ångest? Nä...palla.
Status
Fräknar: vesäntligt fler än förra helgen
Powerwalks: 1
Kaffe: 2 glas
Cigg: 3 st
Glass: 1 som jag tappa, så dock inget kalori intag
Lyssnar på: "Sex is on fire" med Kings of Leon
Skrattat mest åt: Johanna som inhalera en rapsbagge genom näsan
Ser fram emot: Ikväll på Lilla Torg

Pusshaj
F*n F*n F*n
J*vla Facebook, tappa humöret helt nu, kände jag....f*n. Såg något jag inte ville se. Jag har ingen rätt och bli sur...men jag blev det.... eller var det ett sting av jealousy. F*n. Nu är jag sur för att jag blev sur. Jag vill inte bry mej!

Som min f.d pojkvän så romantiskt sa till mej "you are emotionally handicapped"....not anymore apperently. F*n.
Det går bra nu
Precis duschat, och smörjt in ansiktet när det blir helt mörkt på toa! Strömavbrott/propp?. Hur kul e det? Jag får fumla i blindo på toa i jakt på hudlotionen, blir hel paranoid att det ska komma spindlar från avloppet och att jag tagit fel och smörjer mej med hårgelé...känns något klistrigt. Försöker sminka mej lite i taskigt upplyst hall med hjälp av en strimma dagsljus som försöker leta sej in.... en utmaning minst sagt.

Vet fortfarande inte om det är en propp eller strömavbrott, bestämmer mej för att jag skiter i vilket och beger mej till jobb. Väl ute i korridoren när jag stängt ytterdörren blir det svart, like svart svart. Totalt BÄCK svart! Jag fumlar längs väggen något framåtlutad och lyckas ta mej ner för trappan, där flyger dörren upp och in stormar vaktmästaren med ficklampa som hamnar på mej. Jag vrålar, han vrålar för att jag vrålar och frågar vad jag håller på med!?

Helt slut när jag kom till jobb.
Labels: 0 comments | edit post
Pollen och allt det där..
"Ut i friska luften" tjatar alla om... men samtidigt.... hur kul är det och ha en gran i lungan??

Over and out, go natt!
Labels: 0 comments | edit post
Kings of Leon

Jag ryser varje gång jag hör denna låt!

I neeeed a break
Nu börjar det bli riktigt allvar kännar jag. Jag måste ha semester, eller åtminstone ha en semester att se fram emot. Det var jätte längesen jag åkte på en vanlig förbannad sol & bad variant.

När jag bodde utomlands prioriterade man oftast att åka hem ett par gånger om året. Sen första året hemma ville man inte åka eftersom då var det fantastiskt att kunna spendera heeeela sommaren med min familj och vänner och inte trycka in alla på en vecka. Förra året byta jag jobb och hade inte så mycket semester att ta... så nu jeflar!

Semestern inleds av Swedish Open v.28-29 i Båstad. Efter det kommer Brasseveckan, som är en mysig nedtrappning efter ett par hysteriska veckor. Sen hoppas jag på fenomenalt väder och mycket tid på stranden och spendera kvällarna på Vickans nya uteplats och grilla! Sen har jag och Cc pratat om en veckan iväg nånstans i juli och även ytterligare tur med Vickan när hon tar semester i august!

Jag längtar så!
Vill ha!
Herregud vad sugen jag är på marängsviss!! Jag kan inte släppa det, fan. Det enda ingrediensen jag har hemma är banan. Fan.
"The Notebook"
Precis som i filmen, de vill jag ha. En man som inte är rädd för att visa vad han känner, som ser hela mej. En man som kompletterar mej, som jag älskar villkorslöst. Tillsammans. Det är så det ska vara. Jag kan aldrig nöja mej med något mindre. Hopeless romantic? Nej, realist, jag vet att det finns.
Ps
Precis borstat tänderna...igen, alltid lika fantastisk trevlig upplevelse dagen efter. Kan borsta hela dagen men smakar ändå metall i munnen!?! Och inte nog med att man vaknar av känslan av att man inhalerat ett garnnystan, känns även som man frätt bort smaklökarna ... mitt kaffe smaka jord. Jätte äckligt faktiskt.
Labels: 0 comments | edit post
Haj
Gud va underbart att vakna idag med vetskapen om att man är ledig även imorgon. Dessutom skiner solen hysteriskt. Ska snart ta mej samman och gå en runda vid havet. Var hos Tessan igår på inflyttningsfest, skit trevligt. Fick dock ta tåget hem halv ett, vilket var lite synd, kunde sovit där men alltid skönast att vakna hemma. Förbindelsen mellan Hbg och Malmö verkligen suger! Antingen får du åka halv ett eller tio sex på morgonen...och den e sådääär.

Förresten, besöket hos min frisör gick ganska smärtfritt. Och det kändes tryggt att även hon hade åsikter på föredetta frisörens metoder. Se, det var inte bara jag som överreagerade.

Nej, måste äta något innan jag kapsejsar.
Dagens agenda
  1. Ut och ner till Ribban i det underbara vädret
  2. Träna
  3. Äta frulle och duscha
  4. Klippa mej på Davidshall
  5. Eventuellt ha ett sammabrott pga missnöje med frisyr
  6. Fixa naglarna
  7. Hitta något att ha på mej
  8. Ta tåget till Helsingborg
  9. Inflyttningsfest hos Tessan!
  10. .... tbc
Vill inte
Imorgon är det dags, jag har tid hos frisören. I'm dreading it! Kommer inte kunna sova ordentligt inatt. Jag ska bara toppa det .... soooo, how wrong can it go, right? It reamins to be seen..
Hahahaha!

Two down, one...and a bit to go
Jag på jobb idag...minus ciggen (vill dock hetsröka)...han ju passera årtionden innan lunch! It's the longest day in creation. Jag är dessutom säker på att klockan nu varit 20.48 i snart en halvtimme...herreguuuuuuuuuud. Gäsp, suck.

Den som väntar på något gott väntar alltid förlänge...
Drygt nu
Är det inte märkligt, bara för att det är en "kort" vecka och man slutar tidigare på torsdag så går dagarna ännu segare! Jag ser verkligen fram emot påsken. Ska bli jätteskönt att vara lite långledig, känns som en hel evighet som man hade semester överhuvudtaget. Har inget planerat förutom Tessans inflyttningsfest i Helsingborg. Jag ska enbart sova länge, äta gott och träna. Sen kommer Vickan eftersom hon har standby... nästan så jag hoppas hon inte får en tur så jag får lite sällskap (sorry, det var lite ego!).
Jag + Excedrin = sant
Jag, Cc och en flaska champagne, klockan fyra på morgonen....De var väl onödigt.
Mästerverk

Älskade Depeche har gjort det igen. Underbar låt, brillant text och fängslande video!

Music for the Masses

Fet!

Go morron!
I know! Jag är uppe med tuppen. Unbelieveble. De senaste två dagarna har jag lagt mej löjligt tidigt och sovit i över tio timmar per natt. Kanske inte så konstigt när man på jobb suttit och printat ett helt datarum i två dagar...fan helt fyrkantig i huvudet.

Strålande sol som skiner in genom mina nyputsade fönster. Lägenheten har verkligen fått ett helt annat ljus :) ... allvar. Downside är att nu syns allt skit så nu måste jag dammsuga.

Ikväll har Cc sin 30-års fest vilket ska bli skit skoj, måste fundera ut vad jag ska sätta på mej. Memo till mej själv: glöm inte kameran för här ska det dokumenteras!

Nu måste jag ta tvätten.... i'll be back.
Ussshhhwwweckta!
Oj vad jag stavar som en analfabet i mellan åt.... eller ganska ofta. Ber så hemskt mycket om ursäkt, men jag är faktiskt lite förkyld... som tur är har jag min alldeles egen ordpolis a.k.a Cc.
Nevermind, ni vet vad jag menar i alla fall. Freitag idag, riktigt skönt. Ska i och för sej inte göra så värst mycket eftersom jag ska på Cc's 30-års fest imorgon. Ska vara brudig och bada med massvis av bubblor, måla naglarna, göra inpackning i håret (klippa mej nästa helg tack gode gud!) och lite annat smått och gott.
Pusshaj!

Labels: 0 comments | edit post
Dilemma
Nu när vårljuset intagit position och blänger hysteriskt in genom mitt disiga fönster ser jag hur fruktansvärt skitiga de är! Riktigt illa. Samtidigt fungerar skiten som en liten slöja så att det fortfarande är möjligt att titta på tv'n utan solen reflekterar. Jag kan antingen skita i att putsa fönsterna och vara en skitgris, eller putsa och inte kunna kolla matchen!

I really need to get som bloody blinds!
Besökare idag Totalt