Mars månad sammanfattad
3 mars - Grey's Anatomi börjar igen
4 mars - tvättid
17 mars - uteserveringen på Lilla öppnar
25 mars - lön
28 mars - sommartid börjar
Labels: 1 comments | edit post
Morron!


Sehr gut
Jag har varit riktigt produktiv idag. Målat vägg, målat köksskåpsstommar, dammsugat och moppat golvet...ganska nöjd själv faktiskt. Nu sippar jag lite vitt vin medans Cc gör sig vackrare.

Jag kan då meddela att Avatar var retsamt bra. Måste dock påpeka att ALL personal inne på Royal hade en pinne i röven. De var väl bakis och hade ångest för att behöva jobba en lördag men ändå! Jag började med att hälla 3/4 av mina popcorn i min stol senare efter filmen slutat vända hela min väska upp och ner och tömma innehållet på golvet. Frenetiskt krattande (fortfarande med 3D glajor på) försöker jag förgäves hitta min plånbok och mobil utan framgång. Cc på pekar snällt att det kanske går bättre om jag tar av mina "ray bans".... vilket det gjorde.

I true Avatar anda avslutar jag detta inlägg med "I see you"....
Labels: 0 comments | edit post
Wiii


Kolla! Det är sol! Helt klar himmel, jag är lyrisk. Så infernaliskt mysigt just nu. Jag under filten, kaffe, lappen och solen som lyser in. I eftermiddag blir det matiné, jag och Cc ska kolla Avatar. Det var ap längesen jag var på bio, ska bli skoj. Se om den nu håller måttet efter all hype.

Klem klem

Kvalitetstid

Det är socialt med iphone
Labels: 5 comments | edit post
Unbelievable
Your not gonna believe it, jag ser faktiskt en strimma blå himmel, lovar och svär med livet som instats. Ja eller så hallucinerar jag, vilket inte heller är helt omöjligt. Dessuotm töar det som faen, släng in ett par snödroppar and Bob's your uncle!
Jäkla pretto
Alltså Gunde Svan är så förbannat rejäl och helylle, bredvid honom ser man ju fan ut som Satan själv.
Labels: 0 comments | edit post
They're back
Fråga mej inte hur, men han har lyckats mygla sig in i min lägenhet. Så fort jag kommer innanför ytterdörren kastar han sig över mig och har mig i en hook över nacken. Det slutar inte där...oooooh nooo. Sen gnider han in småsten...inte sand...småsten i ögonen på mig så jag har inget annat val än att blunda! E volilá - jag somnar. Jävla John!

Skulle jag sen ha tur en kväll och lägenheten är tom, bänkar mej i soffan framför tv'n och njuter. Laddat med gott och redo för "Sisters & Brothers", nej då har han lämnat över otrevligheterna till sin partner in crime. Givetvis är allt inställt på tv och Murphy har lagt om hela jävla tv-tablån och folk tror det handlar om OS... yeah right.

Jag är så trött på att vara trött och jag är uppriktigt sagt jääävligt less på OS.
Arga lappen - I löv




Labels: 0 comments | edit post
Hallå
Så jäkla trist och slarvigt Sverige, men vi åkte ut, it's a game - get over it. On the up side så är det löning idag! Woop woop! Inte för att jag ska göra några större utsvävningar men känslan är alltid uppskattad. Idag ska jag ha möte angående min pension...hahahaha.
Jätte ont
Aj-som-fan! Precis klämt min tumme i byrålådan. Jag klämde alltså MEJSJÄLV! Så jäkla intelligent. Fast det är inte riktigt lika illa som en en gammal klasskamrat till mig gjorde när vi gick på gymnasiet. Han klämde sitt EGET huvud i dörren! Han kikade ut i korridoren samtidigt som han blev tillsagd av läraren att stänga. Hur f*n lyckas man med det!?
Quote of the day
"Condoms aren't completely safe. A friend of mine was wearing one and got hit by a bus"
Status
Letat efter aktmapp i skrymslen och vrår - check!
Letat efter aktmapp hela förmiddagen - check!
Letat efter aktmapp på alla fyra - check!
Letat efter aktmapp och svurit tyst för mig själv - check!
Letat efter aktmapp och svurit högt i mitt huvud - check!
Letat efter aktmapp och surat när jag ej hittat den - check!
Letat efter aktmapp & förklarat krig mot den som gömmer den - check!
Mmmm sommar sugen


Ser mig själv dansa i gräset...guud vad jag längtar till varmare breddgrader!
Missnöjd
Mitt kök är försenat, eller rättare sagt bänkskivorna. Lagom nöjd nu. Säg som det är istället Pierre...du ska iväg och åka skidor eller hur!? Han skulle i alla fall be glaskillen ringa mig...gärna då innan jul tack.
"Sherlock Holmes"
Den var riktigt bra faktiskt, rollen som Sherlock är tailer made för Robert Downey Jr. Han spelar fantastiskt bra. Hispig, överanalytisk och spottar fram meningar med en verbal kulspruta i excentrisk brittish upper-class dialekt. Inte illa pinkat för en inbiten amerikanare.

The cinematography är i true Guy Ritchie style, icing on the cake helt enkelt.

Se den!
Slappa!
Så skönt med söndag. Denna helgen har trots allt inte sprungit iväg. Efter allt meckande igår blev det en sväng till till torget, Cc fira en seger och jag fira..mmm hål i golvet. Whatever. Fick senare sällskap av Daniel och Niklas. Det var lagom kallt igår kan jag meddela. Ska snart masa mig in i dushen, äta pytt-i-panna med rödbetor och stekt ägg och kolla nya "Sherlock Holmes". Life is good.
Bauhaus
...eeeh ok.
Kök fas 3





















Ja ni ser ju själva, det fanns ju givetvis inget parkett under garderoben, så det blev ju lite...annorlunda.

Sluta snöa!


Jo-då-såå-att-eeeehhh
Segt idag ska ni veta. Ville bara snooza imorse. Istället fick jag med en stor metal ansträngning masa mig ur sängen till duschen där jag snooza vertikalt. Åla mig sedan i något och styrde mina robo-steps mot jobb. Måste säga att detta varit den tyyyyyngaste veckan assååå!

Käka på "Plockepinn" igår vilket jag kan varmt rekommendera. Riktigt god mat i tappas stil, åt för en hel tomtearmé givetvis. Nej, om jag skulle hämta mer kaffe.

Baj for naoo
Gillar inte
Hubbabubba rosa underkläder - aldrig!
Snö från sidan - jefla blött
Saab 900 - hahahahaha...
Grönt te - mmm... kompost
Handsprit - stinker gammal fylla
Hissmusik - just plain weird
Manualer - palla
Skoskav - ajjeee!
Labels: 0 comments | edit post
Pinigt
Kolla "The Box" igår. Inledningsvis var den bra, lite mysitisk sådär. Men sen tappa den ju allt! Allvar, folk går runt med näsblod och gapar som byfånar med sitrrig blick. Sen slängde de in lite moralkaka i stil med "Fy skäms giriga människa. Nu måste ni leka fint tillsammans annars stänger storebror ner hela skiten".

Jätte skjämsigt. Gör om, gör rätt!

"Greed is good" - Gordon Gecko
Oj vad jag ska se.




"It's not a question of enough, pal. It's a zero sum game, somebody wins, somebody loses. Money itself isn't lost or made, it's simply transferred from one perception to another..."
Remix
"Blinka lilla hjärna däääär, hur jag undrar var du ääääär..."

Min alldeles egna version.
............totally hooked on John Mayer
Young and full of running,
tell me where has that taken me?
Just a great figure eight or a tiny infinity?
Love is really nothing ,
but a dream that keeps waking me,
For all of my trying, we still end up dying, how can it be?
Don't say a word just come over and lie here with me,
Cause I'm just about to set fire to everything I see
I want you so bad, I'll go back on the things I believe
There I just said it, I'm scared you'll forget about me
So young and full of running,
all the way to the edge of desire
Steady my breathing, silently screaming
"I have to have you now"
Wired and I'm tired,
think I'll sleep in my clothes on the floor
Maybe this mattress will spin on it's axis and find me on yours.
I natt jag drömde
Idag ska jag beställa tid till massage. Ingen sån där töntig gnugg massage, nej deep muscle tissue massage. Mina muskler känns som stålvajrar. Körde BP igår och la på vikter, najs. Ont som fan över allt idag - skönt.

Drömt en massa i natt igen. Lite så jag fungerar för er som inte vet. När något inträffar som jag upplever jobbigt så "förtränger" jag det, syns inget på ytan, jag fungerar som vanligt, går till jobbbet, umgås med vänner och går ut på krogen. Det är på nätterna det händer, i sömnen, där har jag inre dueller och diskussioner som heter duga. Kan vakna helt utmattad, trött, arg och en aningen förvirrad. Jag är trots allt en rationell person, jag vet vad som är bra och dåligt för mig, men jag väljer att gå på magkänsla, vad det än gäller. Resultatet kan variera men insatsen är alltid den samma, jag ger allt - bära eller brista.
Phhmmm..
KAN MAN FÅ SE EN ANNAN KULÖR ÄN VITT OCH GRÅTT TACK! Jag vill åka bort, glömma bort. En lobotomi tack. Erase and rewind. Fast forward and forgett. Orkar inte förblöda emotionellt. Dränerad nu som ett jävla halal slaktat får!
Gud vad jag längtar till ljusa kvällar. Visst, det är mysigt med tända ljus och vinande vind utanför...ett tag. Mindre mysigt när vinden tar sig in och bildar tvärdrag som nästan blåser ut mina värmeljus. Ok fine, jag överdrev. Men tänk er själva, att kunna sätta sig på på Koi på lite AW när solen fortfarande skiner...i tisha! Undertiden får jag väl bita ihop, träna. Om man ändå kunde spola förbi mars, för den månaden är helt meningslös. Händer inget kul, den är lång och vädret är opålitligt.

Nu ska jag äta pastasallad, skitgod är den nog...ska bara hitta aptiten, den försvann förra veckan. Jag har väl fått i mig något jag inte skulle...OK FINE, jag åt en vårrulle i tisdes ok! Paying the price.
Förresten fick mitt årliga kostbidrag för min glutenintoleras. 240 kr i månaden.....jag vet faktiskt inte vad jag ska säga om det....jo.... SNÅLT!
Snusktåg

Det är så drygt att åka tåg. Det är så skitiga på helgen dessutom. Stinker gammal Liebefraumilch fylla a la fjortis.
Saturday night @ Cc's
Jag och Cc har precis delat på en ko samt pommes och sallad. Dessert? But of course: Glass med chokladkross och Marabou med dajmpluttar. Måste man äta som en lastbilschaffis? Kvinnligt.

"the attack of the icons"

Hahahaha.. Cc har STORA ikoner på sin datorskärm hahahaha
Status
Mest sovit hela dan faktiskt, snacka om att wasta en hel dag. Men jag behövde let of steam igår. Lite vin hemma, sen Mello där vi mötte upp med Daniel och några timmar senare kom Andi, sen marschera vi mot Koi och Japansk GT of course sen Baila Baila!

Nu kommer snart Cc och plockar upp mej, dags för oxfilé. Ska man ändå bakisfrossa ska man göra det med stil.
Suck
Solen skiner och jag vill bara vara utomhus trots att det är sviiiinkallt. Jag vill sätta mig på torget och dricka vin och låtsas att det är vår tills jag tappar känseln i tårna. Ska det vara för mycket begärt hmm? Mina ögon känns svullna från allt stirrande i datorn och min hjärna fyrkantig av alla siffror. Imorgon fortsätter vi med köket, vill bara ha det klart nu.
Finally friday
Är det ok att sukta efter ett glas vin redan?
"Landet Brunsås" - SVT2
ÄNTLiGEN har jag fått något för de femhundra spänn jag betalar i tv lincens varje kvartal.



"..nån pappa som har tråkigt på något dagis uppe i Upplands Väsby, som läser SE&HÖR och drömmer att han har sånna där spännande adopterade barn tillsammans med Angelina Jolie, och dom är på Koh Samui och han dansar i sarong utan kalsong på nått full moon party medans Angelina åker på en sån uppblåsbar banan efter nån Miami Vice båt..."


Labels: 0 comments | edit post
Va fan!
Get a grip, kul och se att man har en nåååågot skev kroppsuppfattning. Tror jag på fullaste allvar att jag har ett miniatyr arsle? Köpte trosor igår och de var då i minsta laget. Nej, jag var inte inne på barnavdelningen, men man skulle kunna tro det! Nu är jag helt nojjigt och måste iscensätta "Project hiney".
Quote of the day
"You only live once, but you can be immature for the rest of your life"
Red facts
- Red hair is a genetic mutation.
- Less than four percent of the world population has naturally red hair.
- Redhead are harder to sedate than any other people requiring twenty to thirty percent more anesthesia.
- Redheads don't turn grey. Red hair turned sandy, then white.
- Bees are thought to sting redheads more than others.
- In Greek Mythology, redheads turn into Vampires when they die.
- Aristotle was known to believe that redheads were emotionally unhousebroken.
- In the late 16th century, the fat of a redheaded man was an essential ingredient for poison.
- During the Spanish Inquisition flame colored hair was evidence that its owner had stolen the fire of hell and had to be burned as a witch.
Labels: 1 comments | edit post
Rastlös
Men jag orkar inte hitta på något, det är för kallt. Till och med kallt hemma. Jag är sugen på något men orkar inte gå och handla. Ska ändå inte äta massa skit så det är bra. Imorgon blir det Core och Bp - ska bli skönt! Jag sitter och googlar hårfärger, måste ändra på något känner jag, något drastiskt.
Melodi helvetet
Då har det satt igång igen och inte nog med det, nu har de dammat av Dolph Lundgren....JA Dolph Lundgren, och satt honom i rutan! Jag skäms! Vem fan döper sitt barn till Dolph? Hade man aldrig sett honom skulle man tro han var sån till Morky & Mindy. Dolph...phhmm, jag klarat inte av honom. Honestly, what's next?
Hipp hipp Hurra!
...för min mamma idag! Idag flyller du tjugi-flera!

I love you!
Utflykt
Näää men om man skulle åka ner till Malmö och hämta sin väska...
Bara och hoppas att den inte är tom. Hädan efter ska jag kedja fast mina tillbehörigheter runt vristen. Jag orkar inte med mig själv när jag gör så här. Det är ju liksom inte första gången. Jag får hjärtklappning bara jag tänker på det.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, I'm allergic to public transport.
Jahapp
Skjut mej, bara gör det! En riktigt överjävlig dag på jobb, ap-mycket att göra, inget funkar och missar jag mitt tåg. Väl på stationen, verkar personalen roa sig med at byta spår på avgångarna. Efter ett jäkla springande mellan diverse platformar är jag äntligen på tåget med frostbett. Sur och vresig slänger jag upp resväskan ovanför sätet, sen kommer Mr. Präktig och kontrollerar min biljett och meddelar att jag måste byta vagn för denna går enbart till Hbg. Jag blir mer sur och säger att jag tänker minsann inte byta nu för jag är frusen och så jäkla trött, bordering on narcolepsy. I Hbg får jag givetvis byta vagn, så tar min handväska och stiger tjurigt av och på främre delen. Några minuter senare är jag på väg mot Ängelholm.... cirka tre minuter efter att jag parkerat mitt arsle inser jag att jag glömt min resväska på andra tåget som nu är på väg tillbaka till Malmö! ORKA! Jag får ett inre psykbryt och får sedan mecka med konduktören, som ringer till sin kollega, som antagligen minns mej som "surfittan" och förklarar läget. Kul. Undertiden har samtliga i vagnen hört vad som utspelat sig och ALLA sitter och ler och flinar! Mamma kommer och hämtar mig på stationen och under bilfärden hem lyckas jag lugna mej något...tills vi kommer på uppfarten, det är beck svart och vi möts av ett stycke granne med flicklampa. Visar sig värmepannan har lagt av och elen....jag är snart övertygad om att mitt egentliga namn är Murphy.
Almost weekend
Har nog inte uppskattat en helg så mycket som jag gör denna. Även om jag varit i säng i tid är jag ändå så förbannat seg. Kan inte våren komma snart! Körde BP i går och tror ni jag har träningsvärk idag?? Hahahah, fy fhaaan. Inte benen men magen...aj aj aaaaaj. De stog i väderleksrapporten att det fans chans för solsken idag.... i Australien då eller?
Träningshybris
Ska träna Core nu på lunchen, sen är det ett BP pass ikväll klockan sex....might go, känns så. Är jäkligt sugen. Lika bra.
Status
Plats: på jobb
Klädsel: svarta byxor, vitt line, grå kofta & vit trainers
Kaffe intag: 2 koppar
Barrocca: 1st
Frukost: två knäckemackor
Arbetsbelastning: rövmycket
Dagdrömmar: flertal
Sol: ja lite faktiskt
Måsten: massor
Vill: massa annat
Ser fram emot: mitt nya kök

Klem klem
Hektiskt natt
Herregud vad jag drömde i natt, att jag orkar!

Dröm 1
Jag var ansvarig för att skotta hela Malmös innerstand (alltså förhand då, ingen maskin inte) så folk kunde ta sig till jobbet. Trött bara jag tänker på det.

Dröm 2
Jag fortsatte växa så att mina kläder blev för små och var tvungen och köpa nya varje månad. Jätte jobbigt.

Dröm 3
Christian gifte sig och jag var tärna! Fel fel fel.

Väcktes brutalt av en snöplog klockan fem imorse och kunde inte somna om. No wonder.


Labels: 0 comments | edit post
Rödlätt, röd eller koppar?
Jag funderar på att göra något drastiskt med mitt hår. Jag har ju odlat nu sen vad som känn som födseln, men händer inte så mycket tycker jag. Har just nu lite blonda och bruna slingor i men det ser mest kissgult ut. I'm a natural redhed, eller vad som kallas "strawberry blond" inom frisör yrket d.v.s. rödlätt. Min färg var något mer intensiv när jag var barn men har bleknat med åren.

I tonåren gjorde jag som alla andra flickor och exprimentera med regnbågens alla toningar och permenenta färger (inte hos frisören då givetvis). Eftersom jag inte visste så mycket om att färga håret så antog jag att den färgen som visades på omslaget var den man fick...YEAH RIGHT! Jag har varit allt i från en nyans av rosa till något som såg ut som en statist från rn dålig zombie movie. Svart och rosa går så himla bra med min hy också....jag som är så brun.

Det fanns även tillfällen då jag var väldigt fin i håret, jag var hårmodell en sväng när jag bodde i Ängelholm och sista året i London vilket var kul, men man hade ju aldrig så mycket att säga till om. Anyhow, nu funderar jag på att gå riktigt brun/koppar men lite skiftningar, typ såhär ungefär:

What say you? Har haft det förr och det var riktigt fint. Blir ganska snyggt med kontrasten mot min bleka hy. Enda jobbiga är att man får utväxt (hata utväxt) och måste hålla på och mecka med den hela tiden...billigt.

Nåååå? I need advise.
Uttryck som borde preskriberas
"Ta dig i brasan"
"Dra åt skogen"
"Gushelov"
"Dra på trissor"
"Far och flyg"
"Nedrans"
Labels: 0 comments | edit post
Besökare idag Totalt