Påsklunch
Inhandlat och klart. På fredag kommer mamma och syster ner!

Meny

Förrätt
Ägghalvor toppad av kesella, senap & chillipeppar samt dekoration
- svart oliv, rädisa, räka & dillkvist
- rom, rödlök, räka & dillkvist

Huvudrätt
- Citronkyckling med oliver & ris.
- Ruccola

Dessert
- Kaffe & chockad
Labels: 2 comments | edit post
Hmmpppff
Började dagen med två styck Trojaner som härja vilt i min dator, mindre skoj. Satte kaffet i vrågstrupen och hyperventilera medans jag ringde IT och berättade att ALLT på min desktop var väck, inget outlookkonot hade jag heller. "I've been erased!" gapa jag i luren.

Visa sig senare att jag var inloggad på en temporär profil....mitt brudiga hysko-utbrott var totalt överflödigt. Trojanerna följde dock efter så det var bara att strippa datorn av allt och börja om från början.

Har jag sagt att jag saknar min mobil? Väntar på att Trygghansa ska få tummarna loss och ringa tillbaka så jag kan betala in självrisken, hur jäkla svårt ska det vara?
Mycket märkligt
Det luktar solarium på mitt rum!?! Jag skruva förvisso upp termostaten imorse så det är hot and toasty men så jäkla varm är det inte och det finns inte en tillstymmelse av solbränna på mej heller.
Bööööh
Tiden står still idag, min räddning var när pappa ringde och sa de var runt hörnan och kunde hämta mig så de kom in i lägenheten, där slog man ihjäl lite tid i alla fall. Nu har de fällt in sista vävbiten och förbett lite inför kaklingen. Det går frammåt, inte skit snabbt men frammåt never the less. Största problemet är hålet i parketten, det kommer aldrig att se bra ut. Får fixa något temporärt och lägg nytt golv till hösten. Tänk de som helrenoverar ett hus! Herrgud, jag tycker detta lilla har varit krävande.
MÅSTE allting vara så nuttit?
Helt ärligt! Måste Leila laga alla hennes recept i pastellfärg! Vad är grejen med det? Har ni sett "hennes" kök med hubba-bubba kylskåp och cup-cake formar i diverse fluffiga kolörpaletter. Vem-i-helvete lever så? Kanske en femåring eller en schizofren människa med ett alterego som är rädd för vanlig käk i normala Svensson färger utan Wizard of Oz inslag!
Labels: 0 comments | edit post
Onödiga uppfinningar
Vissa saker är helt meningslösa och fullständigt idiotiska, vad sägs om följande:

- elektriska värmeljus - hur jäkla mysigt är det!
- elektrisk kniv - LAT
- solar-powered ficklampa - HAHAHA driver de med mej!
- The Aquaskipper - speachless
- The Treadmobil - vaddå, är han allergisk mot asfalt eller?
- tvåmannahandske enligt bild nedan....usch handsvett.








Labels: 0 comments | edit post
Quote of the day
"I think - therfore I'm single"
Kort vecka
We like, känns oerhört trevligt tycker jag. Mindre trevligt dock att vi bara har 4 dagar på oss att fakturera... men men. Jag hörde fågelkvitter i morse när jag sippa kaffe, siiiiiit mysigt! Träna igår, och har INTE ont. Förstår ni hur nöjd jag är? Nä, men det är jag. Kommer köra eget nu ett tag framöver, inte så bra att utmana ödet, ganska svårt att låta bli dock.

Nej, måste hetskolla väderleksrapporten, suktar efter mer sol.
Temper temper



Hahahaha...I love hockey!
Tävling
Såg denna tävling på tv nyss:

Vad heter den väska man får ta med sig ombord på ett flygplan:
a) Airbag
b) Resekoffert
c) Handbagage
Rätt svar vinner en fin väska att ta med sig som handbagage på nästa resa!

..idioten som ens bemödar sig med att svara på denna fullständigt idiotförklarade s.k. tävling borde inte få ha ett pass.
Labels: 0 comments | edit post
Restless
Blev ingen husesyn hos Johanna, de har haft kräksjuka i natt...etta inte ha. Man kanske skulle dra till Ikea, gå där och vända på allt. Känns lite som kamikaze suicide med tanke på att det är lönehelg. Tål att tänkas över.
Filmtips


Förbannat bra film, se den!
Sommartid
Jag drömde jag fällde in väv på min vägg i natt, sen var jag på nån marknad och handla lampor hahahaha! Grejen är att jag sitter verkligen och funderar på om jag skulle prova göra det själv, fälla in väv dvs. Hur svårt kan det vara? Men det är ju säkert mer avancerat än det ser ut. Måste goolga det.

Ja ha då är det sommartid! Känns ju faktiskt inte så tokigt. Ska hälsa på Johanna idag och kolla deras nya hus.
Ny tavla













Min nya tavla jag ska ha ovanför sängen, jag fullkomligt älskar den. Total kaos av människors tankar och budskap. Rå och oregisserad...lite som jag faktiskt.
Labels: 0 comments | edit post
God morning
Snacka om väderomslag, det regnar rejält. Fast det gör faktiskt inget, min dos av solsken igår räcker länge. Det är så härligt dessa små stunder på morgonen, kokar kaffe och sätter sig till ro i soffan och bläddrar i senaste numret av Plaza. Måste trors allt göra lite nytta idag, ska träna BP i alla fall.

Pusshaj
Nasty shaiit
Det luktar konstigt från skåpet under vasken, ni vet där man har slaskhinken typ. Och nej, det är inte sopor, det luktar fränt, nästan lite kemiskt. Va f*n är det? Vågar inte kolla heller, då måste jag köra in hela huvudet! No! Helt mörk där.
Labels: 0 comments | edit post
Whats for dinner?
Beef, red wine and chilli casserole with polenta! Iiiiihaaa! Aldrig lagat polenta förrut, ska bli intressant. Tror det är nån typ av majs...

Fatta att jag sitter i linne med fönstret öppet! I KNOW, helt jäkla cwaaazy! Älska våren.
I miss you!
Jag saknar min mobil, jättemycket. Jättetragiskt. Sitta och sukta efter mopiiiiiiiilen - skärpning. Men jag kan inte hjälpa det. Saknar den stora displayen som glatt visa allt jag ville göra, saknar den gungande melodin jag har som väckarklocka, saknar mina bilder och fungerande tangenter.

Min gamla ligger här på skrivbordet och hånar mej med sin oduglighet.
Labels: 0 comments | edit post
Lycka
Vilket underbart väder det är! Kunde gå till jobbet med jackan ÖPPEN imorse, bara en sån sak. Avnjöt en god lunch på Koi i gott sällskap bestående av föredetta kollegor och snart ska jag infinna mej på Mello för att käka lite med Cc och hennes kusin och kanske ta årets första glas rosé.

Imorgon är det fredag, har ingenting planerat inför helgen och det ska bli skönt och såsa. Jag ska sova absurt länge, träna och pimpa mej själv d.v.s fixa naglar, hårinpackning, vaxa benen etc.
Good old Miike Snow
Lägg av!
Jag hörde igårmorse på "the Voice" på tv om det nya fenomenet "vaska". Inte hört talas om det heller? Då ska kan jag berätta att det är när man beställer in exempelvis tre flaskor champagne och be de hälla ut en, i vasken dvs, givetvis betalar de för samtliga flaskor, men idioten har ett så förbannat stort mindervädeskomplex att det ända sättet han kan hävda sig på och skylta med hur mycket stålar han har är tydligen att beställa i överflöd, inte beställa och det råkar blir över. Nej beställa och kassera, för att de kan. Här kan ju hissen inte gå ända upp. VILKA JÄVLA TÖNTAR!

Detta är nog det mest ointelligenta jag någonsin har hört talas om. Det måste ju vara ett kromosomfel hos samtliga som sysslar med sånt här. Så pinsamt! Jävla stolpskott! You are an emarresment to mankind!
Ojojojoj
Puuuaaaa! Det var i särklass det tyngsta BP pass jag gått på. Jag kommer att vara heeeelt hawaii imorgon. Mina ben skakar as we speak! Not kdding, this is hard core! Löv!
Saddo
Ska träna BP idag, kommer inte kunna gå på torsdag, mjölksyra i armarna så de skakar när man tvättar håret och ont i bröstmuskel när jag lyfter kaffekoppen...längtar.
Dagens citat
Desperate Housewifes

En morsan till den andra när hon får veta att deras tonårsbarn är ensamma på ovanvåningen
- You left them upstairs, by themselfs.... with their genitals!?
HAHAHAHAHAH
Sitter här och glor på min gamla mobil. Den känns jätteliten nu jämfört med min Sony Ericsson W995. Får ju nästan kisa för att se något på displayen, reporna hjälper ju inte precis heller. Det är en utmaning att läsa sms skulle man kunna säga. Dessutom gnisslar "tangentbordet" när man skriver, känns lite retro ju. Den stänger av sig själv lite sådär temperamentsfullt också, lite så som jag gör.
I brist på annat
Jag har inga chips så jag knaprar taccoskal.
Fi fhhaan

Jag tänkte jag skulle dra mitt strå till stacken och köpa miljövänligt nailvarnish remover. Men fy, gör INTE det! Det lukta så illa att jag ville slänga mej framför en liten buss.
Labels: 0 comments | edit post
Böööh
Nu känner jag mej allt lite lurad faktiskt. De lova faktistk sol idag. Jag hade hela eftermiddagen klar, istället har vi nu spindelvävsduggregn...mushi mushi! Kan ju alltid sätta mej och fika i våtdräckt. Näääeee!
Best video 2010


She's such a SKANK men älskar hennes lilla M.J move när hon lämnar fängelset..HAHAHAH!

- trust is like a mirror, you can fix it if it's broken
- yeah, but you can still see the crack in that m*therf#cking reflection
Tuttit
Jag är oftast nöjd med min egen kropp men det finns tillfälle då jag önska jag hade cleevage! Fick hem två klänningar från H&M och det såg bara tamt ut. I want cleevage god dammit! Gör om gör rätt Kaii. Nu måste jag tänka om helt. De skulle jag ju haft till tennisveckan...helvete, back to the drawingboard. Synd man inte hade u-ringningen på röven.
Enough
Nu har jag tagit det väääääldigt lugnt med träningen i nästan tre veckor. Ja precis, tre veckor! Nu får det vara slut på det här. Min rygg är bättre, men ska sanningen fram så tror jag den blir sämre när jag inte tränar. Imorgon blir det BP och lite stepmachin. Det är ju snart siste mars för fasiken. Need to get fit - säger hon som krängde lösgodis igår tills hon fick ont i magen- Ursäkta, men även solen har sina fläckar!

Hmmpphh...
Lovely
Google har sneat
Jag googlar "limegrön glasskiva" och får upp orange....jag ORKAR inte.
Haj
Måste fatta lite beslut idag gällande kakel. Färg, mosaik, glas etc. Måste ringa Pappi och se om han kan komma ner till helgen och hilfe moi. Vill även handla matplatsmöbler men vet inte om jag ska avvakta lite, det är ju inte akut direkt men det hade varit najs och få "köksbiten" klar.

Måste också inhandla persienner, de måste ju justeras för måtten är udda. Det är lite mer akut eftersom det blir riktigt ljust nu, väldigt tidigt. Dessutom har jag sol hela eftermiddagen/kväll rätt in i lägenheten hela sommaren. Hot hot hot.

Sen behöver jag nya sängkläder. Visste ni att det är nästan omöjligt att hitta påslakan med måtten 220 x 240 cm? Det är tydligen ingen i hela Sverige som har stort täcke. Why?

Jag behöver även sätta upp spotten i köket, lampa över sängen och fixa min krater i parketten. Jag har och göra med andra ord.
Heeet
Mina ögon är varma, skit varma. Bränner nästan när man blundar. Ska gå och lägga mej nu. Ska försöka att inte krafsa runt i sängen. Förra veckan vakna jag med huvudet nere vid sängänden och alla kuddar på golvet. Wish me luck.

Go natt
Fixar lunch

Denna kom med när jag handla 'soppgrönsaker'. Vad är det? Och vad gör man med en sån? Ser lite äcklig ut faktiskt.
Labels: 4 comments | edit post
Premiär på Lilla Torg

Mysigt
Labels: 0 comments | edit post
Vårtecken

Åååååhh en fimpe!
Ja snön är borta i alla fall...
Labels: 0 comments | edit post
Men va fan
Jag har hittat en fläkt som jag skulle kunna ha utan att skåpsdörren tar i. Skit bra. Den kostar 12 467 kronor, inte Lire utan kronor! Är det inklusive någon jävla jetmotor då? Den ska suga ut matos... luft, inte generera kristaller.
Öööörk
Jag mår illa. Inte ens kaffet är gott...somethings off. Kollega är hemma med kräksjuka...VÅGA VÄGRA! Jag har aldrig haft det, tänker inte börja nu heller.
?
Hur svarar hon i telefon? Kan nog skippa mössa i alla fall, ser varmt ut ändå.
Segt
Usch så seg jag varit idag, allt jag gjort har blivit fel. Ont i huvudet också, hjälper ju inte direkt att Pierre varit här och limmat sista kantlisten, luktar starkt. Herregud vad den killen är påstridig, I'm not interested! Mindre professionellt och stöta på sin kund tycker jag. Väntar på att min pizza ska bli klar, ska bli gott. Lilla Torg öppnar imorgon...en tisdag..weird.
mAGknIp
4 st mackor
1 ägg
2 glas kaffe
x antal glas ramslösa
2 bitar ryggbiff
1 portion potatisgratäng
sallad
2 st brownies
halv påse chips
...

Stunder som denna man önska man var anorektisk.
Über usch

Jag micra precis mitt kaffe, jätte asco. Snålt! Fy skäms på mej.
Labels: 0 comments | edit post
Glömde berätta
Alltså förstår ni hur jäkla mycket jag längtar till sommaren? Nej, jag tror inte ni riktigt greppar det. Jag ska förklara.

Vi har ingen torktumlare i vår tvättstuga vilket innebär att jag måste hänga upp alla mina strumpor i torkskåpet. Nytvättade strumpor som är helt ihop korvade så jag måste dra ut dem en och en. Ett helt jävla infanteri av strumpor. Tar upp hela torkskåpet och det tar en jäkla tid dessutom. Och varför blir det alltid en över när man parat ihop dem?!? ALLTID! Jag är jätte trött på detta. Jag vill bara vara barfota, förstår ni nu?
Labels: 0 comments | edit post
Lyx pinka

Pimpad toa på Skeppsbron
Romantiskt

Hahaha! Jag lagar romantisk middag för Cecilia, fan inga servetter ser jag.
Hmmm
Jag har vart så jäkla effektiv idag. Metodiskt och med maniska inslag, har jag städat lägenheten idag. Toaletten skiner så man ser den säkert från månen. Tvättat rubb och stubb, torkat golvet två gånger, vet inte riktigt varför, jag hade väl ångan uppe typ. Storhandlat på Claes Olhson a.k.a gubbdagis.

Duschat och gjort mej vacker, just nu lagar jag middag åt mej och Cc och tänkte att jag förtjänat ett glas vin. I mitt något förvirrade tillstånd tog jag en tallrik istället för vinglas och hällde vin på den...Tog ett par millisekunder innan jag insåg vad fan jag gjorde och jag skrattar fortfarande!

Det börjar bra med andra ord.
Dagsljus
I love it! Vi får ju så lite av det så här års. Finns ju vissa nackdelar, jag ser nu att min micro är "nikotinvit" jämfört med mitt nya vita kök och det är nu jag ser hur skitiga mina fönster verkligen är (det var inte dimmigt ute tydligen). Men men, I will not gnälla.

Jag måste handla något idag känner jag. Det kliar i handen liksom. Vanligtvis brukar man ju säga att när det kliar i handflatan (äckligt ord by the way) så ska man få pengar. Men det gäller nog inte mej, jag brukar mera spendera.
Simply divine



You say, 'I love you boy.'
But I know you lie.
I trust you all the same
I don't know why

Cause when my back is turned
My bruises shine
Our broken fairytale
So hard to hide

I still believe
It's you and me 'til the end of time

When we collide we come together
If we don't we'll always be apart
I'll take a bruise, I know you're worth it
When you hit me, hit me hard

Sittting in a wishing hole
Hoping it stays dry
Feet cast in solid stone
I've got Gilligan's eyes

I still believe
It's you and me 'til the end of time.

When we collide we come together
If we don't we'll always be apart
I'll take a bruise, I know you're worth it.
When you hit me, hit me hard.

Cause you said love
Was letting us go against what
Our future is for
Many of horror
Our future is for
Many of horror

I still believe,
It's you and me 'til the end of time

When we collide we come together
If we don't we'll always be apart
I'll take a bruise, I know you're worth it
When you hit me, hit me hard.

När får man gå hem?
Jag tror jag tappa min arbetsmoral inne på HM på lunchen. Hittar ni den kan ni lämna in den i kassan, orkar ändå inte ta mej samman idag. Lite svårt och hitta gnistan i detta färgsprakande lanskap som utstakar sej utanför mitt fönster. Herregud, att jag inte slitit upp mina artärer redan beror enbart på min totala orkeslöshet.

Träna faktiskt lite igår...ja och innan ni sätter igång med uppmaningar så kan jag berätta att jag tog det så lugnt att personalen börja damma av mig och fråga om jag var rekvisita.
Labels: 0 comments | edit post
Ojjeee
Det bästa med eget kontor är att man kan sitta med musik och sjunga med högt...ända tills man träffar grannen i korridoren och han meddelar att jag livar upp hans tillvaro med mina små solo.

...då har han inte sett mej dansa ;)
The Lost Boys
Läste precis att Cory Haim har dött, han var typ bara 38 år. Vad tragiskt. Verkligen. Han medverka i en den klassiska 80-tals vampyr filmen "The Lost Boys", remember? Och jag var såååå kär Cory Fieldman, jag och min kompis Hanna satt hemma och lyssna the theme tune "Cry Little Sister" ofantligt många gånger.


Happy
Just nu är jag riktigt glad. Glad över att ha mitt kök på plats, glad över att jag fått iväg den sista fakturan på jobb efter allt förbannat arbete, glad över att jag kan sätta mej tillbaka i soffan med ett glas rött, mycket glad över att jag kan laga en god middag, glad över att det är Grey's på tv ikväll och glad över att kunna gå vidare till nästa projekt - Operation matplats.
Finally functional

Ja så får ni tänka utan bajsbrunt kakel då..
DEADLINES
"I love the deadlines, I like that sound they make as the swish past"
När jag ändå är ingång
Kan jag meddela att de nästan förstört min dammsugare, den var full i byggdamm och det satt, vad som likna en tejprulle, fast i röret! Tack, tack som fan. Jag har meckat med den hela kvällen. Mindre givande kan jag berätta. Känns som jag börjar tyna bort, kommer det inte fler inlägg ikväll har jag svultit ihjäl.
Hantverkscudies
Han är fortfarande här, krypandes på alla fyra. Han har besudlat min borr för batteriet dog på hans...inte så konstigt med tanke på att han har snart kampat i mitt kök i hundra år. Ska gå lös med Ajax sen i helga lägenheten. Ska hets-tvätta allt! Kan han inte bli klar snart, jag är ap-hungrig. Vägrar bjuda på kaffe, då tror han väl att han får pausa.
Jag hade en gång ett kök...
...med vatten, ugn och spiiiis! Men det var en vecka sen...en vecka sen.

Elektrikern är här nu, snackar om gummikabel!?! Fattar ingenting...varför viskar jag detta i mitt eget huvud?
Kök...mindre nöjd kan man säga
Skönt låt


...älskar att hur han har samplat "Right here, right now" med Fat Boy Slim...genius!
Aaooch
Har ni någonsin sett Hugh Grant dansa? Inte? Var tacksamma för det. Herregud.
Sätter lite färg på tillvaron

Nej jag har inte rökat på, färgar fransar och bryn, fick lite i tårkanalen visst. Men heroin-looken är tillbaka har jag hört.
Labels: 0 comments | edit post
Skäms

Jag skämdes när jag gick och handla den. Jag som aldrig skulle köpa fryst färdigmat, nu har jag inget val, tvingad ner i fördärvet. Whats next? Snabbkaffe? Skjut mej.
Söndag
Igår åt jag hemmagjord Mangoglass, det var så hysteriskt gott och tydligen skit lätt att göra. I löv! Vaknade i morse och trodde jag försovit mej och känslan som kom strax efter när jag insåg det var söndag var obetalbar, sovit i tolv timmar, gött mos, det behövdes.
Måste springa upp och se om det finns tvättid men jag orkar inte.

Och en sak till, det är stopp i sopnedkastet, SKIT äckligt. Alla bara ställer sina sviniga påsar i korridoren nedanför luckan! Fan ap-äckligt! Det luktar liksom inte hallon där ute nu (aldrig gjort i och för sig) men det lockar ju till sig god knows what. Jätte illa, ska fan klaga.

Jag är ofantligt rastlös, men får ju inte träna, käkar fortfarande smärtstillande. Man kanske skulle ta en promenad, ser kallt ut. Jag ska suga på det ett tag.
Chirpy?


Var-så-god Pernilla Wahlgren.
Labels: 0 comments | edit post
Woop woop!
Trodde ni va? Icke, ikväll tar vi det lite lugnt. Skulle varit i Hbg men det blev tyvärr inställt så nu har jag inhandlat chibbor, Ramlösa (of course!) och allt som behövs för att göra taccos och bjudit in mej själv till Cc håller på att hets-leta film. Innan vi lägger upp benen på bordet ska hon få äran att färga mina bryn, dom är typ väck.

ok baj
Hahahah!
Visste ni att man kunde micra ägg? Det trodde inte jag, men det blev skit bra faktiskt. Ja man måste ju improvisera lite nu när man är kökslös! Solen lyser så jag måste ta mej samman och gå ut, jag vet inte var bara..palla stan liksom, eller? Kaffe?...näää.
Marriottttt!
Status

Lilla torg, jag, Cc, Daniel och Kajsa och lite fredagsshots! Väl förtjänt!
Det ser ljust ut...
Det är galet skönt med fredag vill jag bra säga. Helt underbart.
Mo@*fu#!%!*r
Hinner fan inte ens hänga av mig förrän köks Pierre ringer och pissar på min parad! Jag fick vara glad i cirka 10 minuter, tack. Han meddelar att hans killar inte kan komma imorgon och göra klart eftersom de ska iväg till Danmark respektive London! Jahaaaaa....Mycket märkligt med tanke på att den ena killen ringde mej när de var klara för dagen och fråga vad de skulle göra med nyckeln. Behåll den sa jag, det är väl enklast så kan ni bara gå in imorgon. Visst sa han, vi kommer på eftermiddagen. Han ljuger mej upp i ansiktet! Personligen tycker jag de kan köpa vars en enklel biljett till Helvete och stanna där. De är en jäkla tur att jag är något sedated av mina värktabletter.

Nu kommer någon först på tisdag, jag har alltså ingen vask, vatten eller ugn/spis tills dess.
Kök fas 3

Nu börjar det likna något. Det är högblankt men bilen gör det inte rättvisa. De ska fortsätta imorgon, sen ska elektrikern komma, sen ska jag kolla alternativ istället för kakel. Det väger nästan upp för hålet i parketten...nästan. Nej, lampan ska jag INTE ha kvar. Tänkte sälja den på Blocket...no?
Eeh ok

Inte nog med att postinkasten sitter på fel håll, Lottas granne hade också satt upp en egen variant på namnskylt! Riktigt artistiskt dont you think?
Zzzzz
Snart kommer nån snubbe och ska motera av min gamla köksblandare...sen ska de sätta igång med köket!!! Weeeiii. Happy Joy! Fick sovit i natt åtminstonne. Nej måste hoppa, eller nej, jag kan faktiskt gå, till duschen.

Pusshaj!
Finally

Det lönar sig och tjata
Ursäkta
Jag går till läkare för min rygg och han tittar mej i näsan.

- "Va gör du?" frågar jag.
- "Du hade ont i näsan?"
svarar läkaren.
- "Eeee nää, J A G H A R O N T I R Y G G E N"
säger jag långsamt, som jag sa när jag boka tid.
- "Du får köpa kräm, voltaren" säger läkaren med instrument i min näsa.
- "Du kan sluta glo mej i näsan, ryggraden sitter inte där" säger jag sarkit.
- "De har skrivit näsa här på journal" säger läkaren.
- "Men jag har ont RYGGEN, och jag vill inte ha voltaren, I don't do kräm" gapar jag.
- "Ok, jag skriver ut antiinflamatoriska tabletter, funkar det?" säger läkaren.
- "Det visar sig (Einstein)" väser jag.

Nääeee
Sovit gott, eeeh hell no! Vaknat varje gång jag ska vänd mig, ont längs hela revbenen på båda sidor. Kan inte spänna ryggen i en båge bakåt för då jeflars och är svullen halsen. Vad fasiken är det här? Jag orkar verkligen inte, och har verkligen inte råd. Givetvis är min sjukvårdsförsäkring inte gällande än, jag blir sur! Vill inte lägga pengar på att gå till läkaren. Jag får väl en tid nästa månad dessutom.

Gud vad varm jag är nu.
Hahahhha
Blev påmind av detta klipp idag så jag bara var tvungen och lägga upp, kommer ni ihåg? För er som inte vet historien bakom, så brukar Jimmi driva med Matt Damon i sin talk show och Matt Damon tar revange med hjälp av Jimmis flickvän Sara Silverman...Jimmi svarar sedan med en egen video!




Classic! Hahahah!!
Ajeee
Kan ryggont smitta? Nej det vet jag väl. Men man skulle kunna tro det. Hade lite ont i ryggfileérna förra veckan, trodde jag kanske överdrivit med träningen så jag vila och det försvann. Nu är det tillbaka, fast lite längre ner. Ont i muskulaturen liksom, inte stel och öm. Smått konstant molande. Jag vakna med det imorse, how? Har inte tränat på hela helgen! Gud vad irriterande, känner det as we speak. Har rotat runt bland mitt lilla apotek, tagit en Excederin, har Voltaren på stand-by och skulle skita sig rejält kallar jag in det tunga artilleriet - Pethidne.

Tbc..
Sååå jaaa
Vem tror ni ringde idag? Pierre, klart han gjorde. Han hade nöjet att meddela mig att han INTE kunde komma och börja på köket på torsdag. Jag höll andan, höll tillbaka ett skri och svara honom med en freakishly lugn ton "det är inte OK Pierre" ..."Jag blir inte glad när du säger så"...."jag blir jävligt besviken"..."inte lova 4 veckor och sen inte dyka upp"..."fixar du inte detta ska jag ha rabatt"..."jag lägger på nu innan jag säger fula saker". Sist men inte mins drog jag jag-jobbar-på-advokatbyrå-kortet, lade på, gick in på toa simulera ett vrål.

Två timmar senare ringer min mobil "E de sur Kajsa? Jag har good news, jag har fixat det, jag kommer på torsdag"... call me whatever, just get the job done.

Bra där gubben...
Besökare idag Totalt