Zombie
Herregud vad trött jag är! Sen onsdag, full rull på jobb igår, hem och tvätta, packa och fixa inför idag sen knata iväg till Koi för att hämta nytt VIP-kort, stanna typ i en timme. Tryckte in oss i en hörna bakom en krukväxt och hoppades på att ingen skulle se mig. Jag orka inte vara social, helt zombie-like + Captain Morgan samt övertrött resultera i skrattattacker och osammanhängande dravel. Väl i säng så sover jag oroligt och har mardrömmar om jobb, champagne och tempurmadrass. Ja ni hör själv...

Undras om jag har Pro-plus hemma..
Onsdags AW
Rundande av dagen igår med lite AW på Mello. En salig blandning människor med högst intressanta diskussioner. Vi kom fram till att Jesus ain't done shit utan det var Moses som gjorde allt jobb, nya Marabou choklande Passionfruit+chilli är skitäckligt och Sefonje är bra för halsen.
Ööööörrk!
Varit sugen på glass jättelänge så jag sprang ner på Hansa och handla i den lilla kiosken på hörnan, ni vet...vanlig kulglass. Men det var inte vanlig glass alls, jefla eeecklit kan jag meddela! Den var helt seg, som om det fanns gelantin i. Jag valde banan och choklad med det smaka mest typ....gul och brun. Den var säkert sen förra sommaren så nu mår jag psykiskt dåligt och har tvångstankar om att kräkas.

Ps. Hur kan man få skoskav av skor man haft i flera månader?

Ps. Läste precis igenom mitt utlägg och insåg att jag eventuellt lider av ADD...jag hoppar från glass till skoskav...hmmm. Måste googla symptom.

Ps. Jag har googlat och jag tror jag är safe.
Labels: , 0 comments | edit post
Vill du ha en påse?
Var och handla i hälsokostbutiken idag, betalade, och sen frågar expiditen mej "vill du ha en påse?" Ja svara jag....























Va fan! Fick gå med en bajspåse på stan...vad har jag sagt om snålhet? Osmakligt.
Labels: 0 comments | edit post
Jag blir så trött
För en tid sedan fick jag hem ett kort och nått tillhörande brev där det stod typ "var så god, bla bla...du har en kreditgräns på 10 tusen". Icke tänkte jag, mej ska ni inte snärja i kreditträsket och klippte skiten. Uppenbarar sig nu när jag ska handla mina efterlängtade Max Mara att detta kort tillhör den kredit jag har på Synsam sen när jag handla mina glasögon på avbetalning....inget kort - inga brillor.

Kajsa is not a happy bunny just nu, beställt nytt kort i alla fall....
Heta glajor
Me like

Ett par cityshorts från Zara - check! De, ett enkelt vitt linne och ett par schyssta pumps - tennisvecka!
Piiinit assååå
Precis gjort något jätte barnsligt...jag har räknat dagarna tills vi åker till Marbella...I know, skit mesigt! 49 dagar to be exact. Men inte konstigt, det var i november som jag hade semester sist! God knows I need a break and change of scenery. Men tills dess så nöjer jag mej med den svenska våren, inte helt illa pinkad faktiskt. På fredag blir det premiär i Båstad - lite försmak för vad som komma skall!

Woop woop!
Göra slut
Det är aldrig kul att behöva se personen i ögonen och säga de där orden, men förtrösta inte, det finns tydligen andra vägar att ta:


Say what?
Att jag inte är ett fan av reklam är jag nog inte ensam om, men VARFÖR sätter de in reklam som inte nog med är as tradig utan är också DUBBAD!

Werthers förbannade jävla gubbgodis reklam som är irriterande tråkig! Jag fick ett fullständigt psyk-bryt på den igår hemma hos Cc. Allvar, jag blir genuint arg när den kommer. Vem dubbar i dessa tider? Jo människor som är för snåla för att göra något eget...och ni vet vad jag tycker om snålhet.

Riktigt seg förbannad kola är det också, inte god nånstans.
Härlig helg
Himla skönt att inte göra ett skit en hel helg. Jag har i och för sig inte enbart suttit på röven, men jag har tagit det lugnt, fixat lite hemma och chillat. Helgen blir så mycket längre då. Går man ut så tappar man nästan en hel dag dagen därefter. Härlig väder har det varit också, lite kallt men riktigt fint. Tyvärr har jag ont i halsen så det blir ingen träning idag, en lite promenad i solen i stället kanske.

Pusshaj
Löv it


Det är najs med persienn och sovmorgon. Riktigt nöjd över mitt val, förstår nu inte varför jag inte gjort det tidigare...men men även solen har sina fläckar hahahaha! Lite ont i halsen idag.... märkligt...eller kanske inte.

vAaakNAaa!
Varför står tiden alltid stilla efter lunch? Känns verkligen som om jag hamnat i nån jäkla timewarp och är fast. Somna halv åtta igår och vakna sju imorse - normalt. Börjar misstänka att jag har blivit smittad av narcolepsy och detta är inkubationstiden...
Eddie Izzard är bäst
Jag har nog sett detta klipp över hundra gånger och jag ligger dubbelvikt varje gång, jag skrattar så jag gråter as we speak!

Labels: 0 comments | edit post
Jag bröt precis en nagel..fhaaan. Äckligt. Nagel...unguis på latin tydligen.

På wikipedia står det "anatomisk detalj" Hahahahahaha!
Äntligen

Så, nu har jag fått en ny mobil..igen. Liten testbild för och se om allt fungerar..
...the mobile saga
De ringde nyss, jag får en ny mobil. Too right, annars hade jag fått ett släpp. Vågar inte ta ut något i förskott dock, man vet ju aldrig.... karma is a bitch!
Wire to wire
What is love but the strangest of feelings?
A sin you swallow for the rest of your life?
You`ve been looking for someone to believe in
To love you, until your eyes run dry

She lives by disillusions glow
We go where the wild blood flows
On our bodies we share the same scar
Love me, wherever you are

How do you love with fate full of rust?
How do you turn what the savage take?
You`ve been looking for someone you can trust
Who will love you, again and again

How do you love in a house without feelings?
How do you turn what that savage take?
I`ve been looking for someone to believe in
Love me, again and again

She lives by disillusions glow
We go where the wild blood flows
On our bodies, we share the same scar

How do you love on a night without feelings?
She says "love, i hear sound, i see fury"
She says "love`s not a hostile condition"
Love me, wherever you are

Love me, wherever you are
Wherever you are
Razorlight
Lönt
De kommer och ska montera mina persienner imorgon. Gött! Fast det innebär att jag måste putsa fönster idag vilket känns lagom meningslöst eftersom det ska regna strax. På tal om putsa, städa och sånt, fan va snubbigt mitt tangentbord är såg jag precis! Jag läste nånstans för längesen att ens skrivbord är fyllt med mer bakterier än en toalettsits...

Read it and weep... [klicka här]
Skärpning
Precis tillbaka från gymmet där jag på vägen upp möttes av:
  • Hotpantsmannen - som FORTFARANDE inte insett hur jävla små hans shorts är. Jag vill inte veta om han har PTV eller PTH...not ok..NOT OK at all! Visst inte om jag skulle skratta, gråta eller kräkas i min mun!?!
Påvägen ner och hem kastar jag ett öga in i ena salen och ser:
  • Hysteriskt medelålders kvinna som studsar iförd i spandex och vad som enbart kan beskrivas som en vanlig urtvättad BH. Herregud, de for runder där i like two rabbits in a sack! Fick nästan ett epileptiskt anfall av intensiteten. Ett ord kvinna - Sport BH - AND PUT ON A GODDAMN T-SHIRT.
Put me right of my dinner.
Labels: , 0 comments | edit post
Yawn
Hur kommer det sig att så fort jag parkerar arslet i solen så börjar jag gäspa ohämmat. Vi snackar inte en då och då, utan maratongäsp. Borde det inte vara tvärtom, att man blir pigg av solsken? No? Gäspa mej igenom hela torsdagskvällen på Siesta, pinigt eftersom folk tror man är uttråkad. Hela fredagen var ett stort gäsp, värre blev det när jag gick ut på lunchrasten. Lördagen gäspa jag mej igenom en mysig lunch på Lilla Torg med Johanna och sedan slängde jag in ett par stycken under Saras födelsefest. Söndagen började jag med att gäspa och när jag väl börjar kunde jag inte sluta.

Vad är det för fel? Har till och med googlat det...hitta inget, blev bara trött .... och gäspig.
Dagens stora fråga
Mos eller spagetti & köttfärsås? Det lutar åt mos, alltid mos. Jag skulle faktiskt gråta om inte mos fanns. Främst för att det är så förbannat gott men också för att man slipper tugga. Jag har ett speciellt förhållande till mos, fråga de som känner mig.
Hajhaj
Ikväll är det födelsedagsfest för Sara. Tjoff! Snart fika med Johanna. Meningslöst inlägg.
Temper temper
För er som inte redan sett den, fy fan va roligt, gråter av skratt varje gång:



"I must do sometHiNG ON THE PEEEJPEEEEERRRR.."


Humör+Svengelska= HUMOR
Labels: 0 comments | edit post
Sommarpremiär 2010 Pepes & Papas
Fick precis lite trevliga news!

Sommarpremiär 2010
Gnällrövar
Gud vad det ska gnällas hela tiden. Ja - de har stängt ner Sverige luftrum p.g.a. vulkatutbrott och aska. So? Var tacksam istället, vill ni flyga med dålig sikt och riskera att motorerna male function och slocknar? Ta en kaffe och håll käften!
Phone House
Går till Phone House för att höra vad de säger om min mobil:

PH: - Jahaaa, ja det är ju lite klurigt...
Jag: - Varför då? Jag har haft den i mindre än 24 timmar, den låter som en servis på plåtbricka - inte ok.
PH: - Jag måste göra en DOA innan jag kan ge dig en ny.
Jag: - VA? (och hörde "Jag måste gå på toa innan jag kan ge dig en ny")
PH: - En DOA...( himlar med ögonen)
Jag: - Jag pratar inte mobil...? (är dock lättad över att jag hört fel).
PH: - Dead on arrival, reklamationsfel, fabriken får avgöra om den ska repareras eller du får en ny.
Jag: - MEN DEN HÄR ÄR JU HELT NY! Jag vill inte ha en ny mobil som är dead on arrival och skramlar som en halvtom treotub!
PH: - Inte mitt beslut.
Jag: - Nä, men du kan räkna med att jag tar det här vidare om så blir fallet. (Sen drog jag "advokatfirmakortet" och gav honom mitt visitkort).
Jag: - Var snäll och ring mej när du vet (och ler med hela ansiktet utom ögonen...).
Jag orkar inte
Ovandelen på mobilen som man skjuter upp för att få "tangenterna" synliga känns lös. Så när man sen ska använda någon av funktionsknapparna på ovandel så låter det hela tiden, den slår liksom emot nederdelen. Skjukt irriterande! Så nu måste jag knata iväg till Phone House och be dem kolla. Måste allting alltid bli en följetång!? Inte tålamod till sånt här. Slår vad om att de säger "vi får skicka iväg den...."

Nä! I helvete heller säger jag då, ge mej en ny!
Test

Leker med mobilen, den har silvrig bakgrund som jag inte får bort, jätte fult. Så kan jag inte ha det, lite sur. Verkar inte ha samma teman som förra. Jobbigt, måste synca, uppdatera, ställa in...bla bla
Åååååh äntligen
Min replacement mobil har kommit. Äntligen är man en fulländad människa igen hahahah! Ögna snabbt igenom ett litet häfte där det stod "Viktig information" och såg följande:

"nya batterier eller batterier som inte använts på ett tag kan fungera sämre i början. Ladda batteriet helt innan det används första gången. Stoppa inte batteriet i munnen..."

Pheew! Det var nära ögat...
My love's a revolver
Oops, I guess I shot ya, my finger's on the trigger
I had a bullet with your name on it, click-click
I'm a sex pistol, my love should be illegal
Real deal, baby, I'm no counterfeit, click-click

Line 'em up, knock 'em down
If looks could kill,
My body's fully loaded
And I've got more ammo
Line 'em up, knock 'em down
If looks could kill,
You're an accessory to murder, 'cause...

My love's a revolver, my sex is a killer
Do you wanna die happy?
Do you wanna die happy?



Madonna
Nöjd nu
Jag tror inte ni förstår, jag kan se mitt skrivbord. Jag har verkligen fått undan all "skit" som legat och degat, OCH faktureringen är klar - en fantastisk känsla. Jag hade tagit ett foto på det men känns inte lönt med en kamera i mobilen som har typ -8,1 pixlar. Min replacement borde dyka upp nu i veckan tack gode gud!
Lyckad lördag
Tror jag är immun mot excedrin, huvudvärken försvinner icke. Jobbigt när det är självförvållat. Lördagskvällen var übertrevlig. Käka oxfilé med massa gott hos Johanna och drack grönländskt kaffe vilken var allt annat än oskyldigt. Tog taxi in till stan där chauffören spela pinit hög musik heeeela vägen fram till Börs & Bar, varade cirka tjugo minuter där innan vi stega iväg till Koi istället som hade invaderats av hela Malmö kändes det som. AP-mycket folk, jäkligt trevligt! Kvällens höjdpunkt: Fredriks hysko-dans i soffan upp mot väggen samt skutt över packat dansgolv. HAHAHAHA...priceless! Sade sen hejdå till samtliga, Vickan och jag knata vidare till Etagé som vi i sin tur praktiskt taget stängde.

Idag är man helt slut som artist, vråltrött och svinhungrig. Ska käka ryggfilé med ugnsbakade potatis/rotfrukter med murkelsås.....why? BECAUSE I CAN!
Labels: , 0 comments | edit post
My girls
Vakna på ett riktigt bra humör idag! Solen skiner ju för fan! Ikväll är det födelse/inflyttningsfest hos Johanna och alla flickorna är på plats! Ska bli skitkul. Hoppas det fina vädret håller i sig.

okbaj!
...and relax.
Tror aldrig jag längtat efter en fredag så mycket som denna. Hektiskt vecka indeed. Blev helt plötsligt sugen på öl!?! Måste vara allt springande mellan lägenheten och tvättstugan. Ja, jag tvättar...en fredagkväll. Till och med det är tillfredställande, vad som, bara jag får sitta i min vrå en liten stund. Inga ljud, inga måsten, inga frister, ingen fakturering. Just me, myself and I.
Jahapp
Har beställt persienner nu. Typ ett och ett halvt år senare efter inflytt. Well done me! Killen ringde mej på jobbet, jag rusa iväg för att möta upp med honom hos mej, bara för att knata hela vägen hem och inse att jag inte hade nycklarna med mej...RÖV! Murphy har då givetvis lagt dom i min jackficka och jag tog ingen jacka för det såg varm ut. "Hold that thought" skrek jag till persienn snubben och kuta hela vägen tillbaka med åskmolnsuppsyn och var på plats igen tio minuter senare.

Jag vill bara gå och lägga mej.
Gör om gör rätt
Det var längesen jag var så arg så man känner hur man nästan bubblar inuti, jag var lip-färdig av frustration, and I DON'T lipa för jobbrelaterade saker. Herreguuuuud! Min frustration gick i alla fall inte att dölja och min chef fick höra det. Jag fullständigt avskyr känslan av att inte göra mitt jobb ordentligt men det är fan-i-mej omöjligt när man inte får korrekt vägledning p.g.a. olika anledningar. Jag menar det mest grundläggande borde man väl få upplärning i så åtminstone det blir rätt, det spar väl alla tid? FAN OCKSÅ!

I DON'T DO FEL!

Vi har tre dagar på oss att fakturera (istället för de vanliga tio p.g.a. helgdagar bland annat). Men det kan jag inte ens snegla åt eftersom jag ska sitta och bena ut en massa gammalt skit som borde vara inlämnat och klart. Och sen ska jag sitta och berätta för IT hur våra rapporter ska se ut för de är helt fel länkade!?! SERIÖST, driver ni med mej? Ska man inte kunna förlita sej på informationen heller?

Kolla, nu har jag jagat upp mej igen!
Be afraid...be very afraid
Jag är jättearg! Riktigt jävla förbannad. Pallar inte med massa skit direkt på morgonen, ärligt talat, kan saker bara run smoothly for once!
Helgens citat
"Det finns två saker jag vägrar betala för, vatten och sex"

Isa Acar
Mos
Så infernaliskt skönt och vakna idag efter 12 timmars sömn och veta att man är ledig! Priceless. Varit ute och hälsat på Johanna och kollat in deras nya hus, vilket var jättefint. Har precis laddat klart "The Blind Side" och håller på att laga potatismos, comfort food.

Jag älskar att vara ledig och jag älskar mos.
Påskafton
Vaknar klockan nio av att solen blänger på mej från fönstret. Tryckte en macka och gick tillbaka till sängen och försökte tvångssova utan framgång. Persienn snubben kommer nästa vecka, bara och gilla läget tills dess helt enkelt.

Igår var det "förfest" på Lilla Torg med och ikväll är det fest då vi firar Cc's födelsedag, kommer bli en kväll att minnas tror jag.

Har dessutom deklarerat nyss, fick tillbaka på skatten vilket är lite najs, lite cash inför Marbella är ju inte helt fy skam. Nej, måste duscha nu.
Låååångfredag!
Haft en jätte mysig lunch med syster och mamma och till och med promenerat i slottsparken. Avrunda med en kaffe på Kafferosteriet! Försökte powernappa utan större succeé så. Ska strax möte upp med Cc och hennes två vänner Isa och Per som är på besök från Västerås. Lilla Torg nästa, vi ses där.

Klem
Nöjd nu
Härlig avrundning på dagen. Jobbat. Sista minuten handlat på Systemet och duckat för hispigt fyllo med fladdrande tunga. Hysko-handlat med Cc på Ikea. Vet ingen som kan kuta genom den "butiken" på två röda så som vi OCH hinna kränga en korv! In. Ut. Tack. Hej. Softat på Cc's soffa, druckit kaachhweee, snackat bajs om boys. Precis fixat färdigt med lunchen inför imorgon med ett glas rött och John Mayer i bakgrunden så det känns bra nu.

Glad Påsk!
Next stop IKEA
All out of värmeljus. Blir snart upphämtad i true spacewagon stil.
Why?
Varför tog jag inte ledigt idag?
Besökare idag Totalt