Harassed
Kan Comhem sluta hetsringa mej! Jag tycker inte ens om dem när jag är på mitt bästa humör. Tredje gången de ringer mej på en vecka. Exakt vilken del av meningen "Jag vill inte att ni ringer mej mer, jag ringer ER om jag vill något" fattar de inte? Undras om man kan anmäla dem för trakasserier.
Salta däck!

Dessa hade jag helt glömt bort! I löv them!
You're so right and you don't think you're wrong
You're not on the list and you're in my songs
I did right to walk and just leave you there
cause no one can stand your fear of fear

You're so wrong, and still think you're right
I was too old to pick that fight
And I take you touch, just changed your day
I broke off with you cause you didn't change... Me

Yeah! Yes it's human
It's just human
You noticed
Yeah! Yeah just human
Did you notice?
Damn right

Yeah. Yes it's human
Yes it's human
You noticed
Yeah! Yes it's human
It's just human
You noticed
Yeah! Your just human
Did you notice?
Damn right!



Carpark North

Monday
Fantastiskt skönt och träna idag, fick hybris givetvis och endorfinerna flöda, jag fick tvinga mej hem efter två timmar på stället, kommer kännas imorgon. Imorgon ska jag klippa mej, borde ta tag i utväxten också men är fortfarande lite osäker på färgen. Fan nu blev jag gottesugen.
Film, ljus och Chili con carne
Chili con carne...säg det flera gånger så låter det skit roligt till slut! Eller så är det bara jag. Hur som helst, idag blir det inte många knop. Fatta att det är september nästa vecka, helt galet. Måste ta en tripp till Ikea och bunkra upp med ljus.
Teddybears!
Labels: 0 comments | edit post
Lotta's in town!
Malmö har finbesök från Stavanger idag så ikväll blir det käk på Paddy's sen musik från Malmöfestivalen!
Hej höst
Igår tog jag fram och bädda med mitt massiva duntäcke, så jäkla mysigt! Det är så fluffigt och stort att jag känner mej som prinsessan på ärten. Ganska nöjd med att det är lite höstigt nu, älskar hösten. Då är det lugnare, man tittar tillbaka på sommarhysterin och ler.
Jag gillar det inte
Jag har utväxt, i håret alltså. Fullständigt avskyr utväxt, fast jag ska till frisören på lördag...men ändå!
London
Så, finally har jag bokat min biljett till London. Lovely! Behöver en liten morot just nu känner jag.









Gäddmamman var ute och simmade med sina små yngel ,
då dom fick syn på en wobbler.
- Mamma vad är det där?
- Det är det där jäkla ludret som eran pappa försvann med!!
Labels: 0 comments | edit post
It's official
Jag är fast i Hemnet träsket. Varje dag är jag inne och glor! Och guess what? Idag ligger där inne en av våra lägenheter från min förening, identisk med min fast de har inte satt in nytt kök (det gamla köket är så jävla fult, en vagel i ögat) och den ligger ute med ett schysst utgångspris I tell you! Nu blev jag helt glad och stressad!

Jag har egentligen bara två "större" saker kvar att fixa i min lägenhet, nya golvlister och hålet i parketten. Sen lite finlir som att måla garderoberna, byta hantag etc.

....
Puffa
Varför puffar folk en på Facebook? Jätte nördigt faktiskt. Va vill du?
Labels: 0 comments | edit post
Browsing
Inne på Hemnet och glor och dregglar lite. Många fina lägenheter, synd man är så förbannat kräsen bara, eller nä, inte synd. Vill inte bo i något getto eller behöva hajka in till stan. Precis skrivit ett syrligt mail till styrelsen i föreningen dessutom, fan stopp i sopnedkastet hela förbannade tiden. Riktigt jäkla äckligt, luktar fan! Inte ok.
Söto...ungen alltså
Let's break for a commercial
Inte mycket för reklam men dessa är undantag:




Labels: 0 comments | edit post
Det är en sån dag idag

Precis gått till världens ende för att handla take away. Men fan bästa stället i stan utan tvekan. Riktigt bra kväll igår, Maskinen ägde och Booka Shade var fenomenala. Mishi joina mej och Cc lite senare och sen blev det ett varv på Börs & Bar som var packat med folk. Allmänt najs var det.

Nu ska jag glo på film och käka min oh so efterlängtade Pad Thai. Får inte äta sånt egentligen men det skiter jag i idag.
Fett!


Labels: 0 comments | edit post
God morning Malmö
Hela Malmö måste vara bakis idag, det är knäpp tyst på stan förutom en bil eller två som passerar...lite Twilight Zone känsla! Själv har jag sovit i 12 timmar och känner mig fräsch som en tussilago. Två koppar kaffe senare är det nu dags för lite frulle, ett avsnitt av Mad Men och sedan gymmet.

Ikväll blir det favorit i repris på Stortorget där jag tänker gunga till Maskinen, Familjen och Booka Shade!
Quote of the day
"I want to be your favourite hello and your hardest goodbye"
Brace yourself
Så var det dags igen. Imorgon ska jag kolla Maskinen, Familjen och Booka Shade of course. Who wants to join me?

Malmöfestivalen har börjat. Själv ska jag kolla Maskinen, Familjen Och Booka Shade imorgon.
Yeeeaay!
Snart kommer min Fredrik hit, en av mina äldsta vänner. Har inte sets på ett tag så ska bli skit najs och käka, kolla film, snacka skit och catch up rent allmänt. Just like old times. Happy days!
Dagens
Nej nej nej

Höjden av lathet. Våga vägra!
Labels: 0 comments | edit post
I can't wait
Letar biljett till London. Jag längtar! My home away from home. Två år sen jag var tillbaka sen sist, det kommer bli fantastiskt. Sitter redan och gör en mental lista över de ställen jag bara måste besöka:

- middag på Wagamamas
- strosa/fika längs South bank
- tappa bort timmar inne på Tate Modern
- kolla nån film på "Electric Cinema", Portobello
- pub crawl längs med Upper Street, Islington
- insupa utsikten från Primrose Hill
- käka curry på ngt hak vid Brick Lane
- Spittelfields market

Sen givetvis ska vi inte förglömma Ed's bröllop!
Labels: 0 comments | edit post
Lägg av!
I've said it before and I'll say it again. Bara för du är morsa och är uppe i något jävla lyckorus/bubbla and your pushing a pram doesn't mean you own the sidewalk and walkways! Kör över mina skor, snälla, jag gillar det! Eller ta gärna min hälsena när du går där och glor på allt annat än det som är framför dig! Vad är det för fel på er!?!?
Hunter

Mina nya gummipjuks. Kände mej som fyra år gammal i morse när jag plumsa i vattenpölar påväg till jobb. Härligt!
Labels: 0 comments | edit post
Let it rain
Jag har cirka 70 meter till jobb och på den sträckan blev jag genomblöt. Vi snackar regn i massor, jättedroppar! Inte för jag bryr mej värst mycket. Ganska najs faktiskt, trött på den klibbiga klistriga luften. Det var verkligen mörkt hos mej när jag vakna vilket var jäkligt mysigt men som medförde en intensiv diskussion med mej själv om huruvida jag skulle stiga upp eller ej.

Ska käka med några vänner på Belle Epoque ikväll, ska tydligen var riktigt bra käk där which remains to be seen....
Jag just nu
Antal mail i inboxen - löjligt många
Antal gäspar - lost count
Antal morgonmöten - 1st
Antal semesterdagar kvar - 3st !!!
Antal ångestattacker över ovan - 3st !!!
Antal fantasier om oändlig semester - 1st
Labels: 0 comments | edit post
Quote of the day
"I probably won't go down in history, but I will go down on your sister"

- Dave Duchovny, Californication
Torsdag
Persiennsnubben är här och monterar persiennen i mitt lilla fönster vid köket. När jag beställde för de andra två trodde jag inte att det lilla fönstret skulle släppa in så mycket ljus....men jo, det gjorde det. Ännu mer kändes det som när de andra var under kontroll. So here we go again!

Lite rastlös idag känner jag. Har ju trots allt inte gjort ett skit på snart två veckor. Åtminstonne inget som kräver några större ansträngningar. Kanske innebär att man faktiskt är utvilad för en gångskull. Varit helt underbart att bara kunna sova hur länge jag vill, ta dagen som den kommer och fokusera på saker som jag vill göra. Inga måsten överhuvudtaget, vilket för mig är riktig semester. Klart det är kul att åka iväg, men jag har varit och ska iväg lite senare igen så att packa väskan och åka nånstans för sakens skull kändes inte alls attraktivt.

Ska man köra BP idag kanske? Solen lyser så börjar med power walk ner till havet!
I just want cereal!
Varit och tränat och ska svänga inom affären för att handla lite. Plötsligt blir jag sjukt sugen på flingor eller müsli, men nä det går ju inte då för jag är gluten intolerant. Jag skulle kunna handla en glutenfri variant (finns typ två olika att välja mellan...tjohooo!) men då ska jag pröjsa 55 kronor för vad som ska föreställa det samma som "Kellogg's Special" med bär, eller äta torkade Quinoa frön. Vägrar betala 55 jävla spänn för något som ser ut som hästfoder och smakar rätt ut i luften! Fhhhaaan! Det är vid sånna här tillfällen jag blir så jävla sur. Bara för det ett substitut behöver det väl inte smaka APA och kosta en kroppsdel?
Folketspark

Tog en dag i folketspark, jag, Johanna och Ella. Skit mysigt. Vi käka abnorm mjukglass medan Ella åkte karusell.

Labels: 0 comments | edit post
Väluppfostrad, mes eller pinne i röven?
Hörde denna avskedsfras nyss:

"med besvikna hälsningar"

What!? Skriver man så? Hahahaha! Personen i fråga ber säkert om ursäkt för sin egen existens också.


Det blev en skit trevlig kväll igår. Underbart att kunna kliva ut i sommarvärme och knata mot Koi där vi träffa på en del bekanta ansikte. Lite skumpa blev det visst..

Tack alla söta fina!
Labels: , 0 comments | edit post
Bakis tjejer!
?

Titta ut genom fönstret och såg det här... han har säkert rymt från nånstans...
Labels: 0 comments | edit post
Woop Woop!
Idag blir det lite fest. Ska bjuda på lite tilltugg; crostini, tapenade, oliver, haloumi. Sen broccoli och- ädelost paj, samt klassisk Quich Lorraine. Det blir vitt vin till maten och skumpa till fördrink. Med andra ord jag ska laga detta strax får dock lite hjälp av Vickan som kommer ner lite tidigare med Maya.

Måste ta ett varv med dammsugaren innan och slänga mej i duschen.
F**TTA!
Nån jäkla idiot tvättar på MIN bokade tvättid. Helt ärligt, jag behöver verkligen tvätta! Dessutom är tvättkolven i låset märkt med ett lägenhetsnummer som inte finns, så vidare de inte gör en "Being John Malkovich" och bor på 3 1/2 våningen!!! Gud vad sur jag är nu. Jag har fått sätta en förbannad lappjävel på tväggstugedörren som en pensionär som är nybliven medlem i "Neighbour hood watch".

Hyperventilerar..
Brudvarning!

Haha, kunde inte låta bli. Ingen aning hur det smakar!
Labels: 0 comments | edit post
Prep
Sova är underskattat. Älskar känslan när man vaknar till, smått vimsig i huvudet och sen drar täcket om sig igen och somnar om. Har fått sova ut idag i alla fall. Imorgon ska jag ha lite belated födelsedagsfest så måste fixa lite idag.
Chill
Jag och Johanna har haft grabbkväll, dvs ätit taccos, druckit öl, handen innanför brallorna och glott på film. Slappt. Skönt. Mätt.
Vårt vardagsrum
Hamna på Torget igår, eller rättare sagt på Mello, vårt vardagsrum. Det är lite så för de som inte förstår eller tror man "hänger" på krogen stup i kvarten. På Mello känner jag mej som hemma, jag kan gå dit och se ut som ett skåp och det känns ändå helt ok. Man känner de som jobbar där, alla är alltid glada och folk kommer och går, man snackar skit och det är allmänt najs. Det handlar ju inte om att sitta och festa, det är mera den sociala biten. Istället för att sitta hemma två pers och tjata i telefon med diverse människor sitter vi hellre där och chillar. Det är mysigt med filten om sig och man glor lite på folk.

Igår drog dessutom värsta ovädret förbi. Monsunregn och åska. I Löv!
Ny

Cc har fått en ny zippo..
Dejt med Don
Jag har lyckats lägga vantarna på de två första avsnitten av "Mad Men" säsong 4!! *skit exalterad* Ikväll är det jag, soffan och Don Draper....mannen i mitt liv, emphasis on "man".

You know, a real man who has strong arms and can...I don't know.... grow a beard and does man... things. Who looks at me with his manly eyes that says "hello, I've cut the umbilican cord, I'm all yours".

Anyway, vad jag försöker säga är, jag ska hetsglo på Mad Men ikväll!
Denna går fett bort!
Såg en sån usel film igår. Jag skämdes på riktigt. "Knight and Day" med Cameron Diaz och Tom Cruise. Så jävla pinsam. Handlingen var förutsägbar och tråkig med käcka försök till komiska inslag som mest påminde om nån cheezy jäkla romatisk B-komedi. Fruktansvärd. Att två så pass ansedda skådespelare ens gått med på att delta i denna katastrof är för mig ett mysterium. Skäms på er!
Eeeh oj men visst...
Helt ärligt!

"ramla ner i en tank..." yeah right! Sjuka sjuuuuka människa.
Labels: 0 comments | edit post
Nästar
Ganska produktiv dag skulle jag vilja påstå, produktiv fast i slö takt.

- tränat (så gått det går med en axel som är blå)
- returnerat mattan på Bolagret
- köpt en hylla på Village, asa hem den själv, kramp i underarmarna x 3
- monterat hylla, fick kramp igen
- Städat mitt vindsförråd och tagit ner resterande böcker som nu står i hyllan
- inhandlat överkast

Nu ligger jag helnöjd i soffan..ok nästan nöjd...
Hmm

Så vaddå, skruvmejseln måste vara av märket 'phillips' eller?
S E M E S T E R
Satte mitt larm igår för att jag skulle kunna vakna, stänga av och somna om. Vilken underbar känsla. De kommande två veckorna ska jag ha sova länge, såsa runder, fika, fixa hemma, sola (förhoppningsvis), träna och bara vara. Inget planerat och det är så förbannat skönt.

Förresten jag har namnsdag idag. Grattis till mej!
Kräftskiva

















Ja och sen gick det bara utför....

Besökare idag Totalt