Det börjar ju bra
Precis duschat och ska sätta på mej stassen då jag inser jag har glömt packa bh och deodorant. Det är nu man är jävligt glad man inte har D-kupa. Fan!
Labels: 0 comments | edit post
Gott Nytt År Evribådy!
Jahaa då är det lite final countdown idag då och framför allt är det min fina Systers födelsedag!! Ska strax plantera mitt arsle på ett tåg och åka upp och fira!

Ps. Grattis till Richert som också fyller idag!

Lots of löv till er alla!

Klem klem
Come what may
Undras vad 2011 kommer bjuda på? Nyfiken redan, har ju aldrig riktigt haft det där alla pratar om...tålamod. Känns som det ligger något roligt runt knuten liksom. Ja efter löning då.
Buuhuuu
Hemma efter en mysig kväll med Cc på Mello. Standard skulle man kunna säga. Fast nu blir det ändring efter nyår när hon flyttar till Stockholm. Vi som more or less alltid haft våra onsdagar där, snackat bajs och bytat hemlisar. Me no happy! Eller jo, klart jag är glad för hennes skull men kommer sakna henne så. Men allvarligt talat, Stockholm, jag har alltid behövt spendera mer tid där har jag känt.
Labels: 1 comments | edit post
Fulkultur - Fuldans [Fuldans.se]
Rützou
Labels: 0 comments | edit post
21
Då var man inte gammal. Väligt grön skulle jag vilja påstå. Man ville väldigt mycket, många planer, stora och små. Precis börjat handla på systemet. Man kom ju inte ens in överallt!

Nej, jag förstår det inte. Mycket märkligt, äckligt också.
Labels: 0 comments | edit post
Freak
Såg precis Cher på tv i en intervju i samband med "Burlesque" filmen som hon medverkar i. Hon såg ut som en sån buktalardocka som bara rör underkäken. Inte snyggt alls faktiskt.
Kul
Sjukt roligt att jobba idag. Längtat så.
Labels: 0 comments | edit post
Juldagsklassiker
Ikväll blir det käk med trevligt gäng på MM i Ängelholm, men först lite fördrink hos Peter. Tbc...
...
Jag är så infernaliskt mätt...har ej kunnat sova på magen. Känner mig som en degklump. Tur jag tog med mig en svart fodralklänning som sitter som ett ormskinn inför kvällen. Kanske ska låtsas jag är gravid.
God Jul!


Agenda:

- julduscha
- göra mig julfin
- måla naglarna
- plumsa i snö
- handla sista julklappen...jag vet, sluta!
- glo på granen
- kolla Kalle
- äta absurda mängder mat
- dricka gott
- trycka godis
- kolla "Karl Bertil Jonssons" jul
- spela julklappsspelet
- mysa och vara svinmätt
- äta lite till
- sova som en gris.
Ska vi sitta ute eller inne?


Ok... plan B
Har nu bokat in mej på en buss till Helsingborg. Avgång 16.30 - framme till Kalle Anka på julafton...Insåg precis jag har slut på pepparkakor, ve och fasa! Vad ska jag nu fördriva tiden med!
I do love a challange


Guten aben
Nu ska jag strax knyta mej (förlåt var tvungen och testa, vem säger så egentligen?). Ser fram emot mitt tågäventyr imorgon där det ingår övningar som:
  • hålla andan i 1h 15 min för att inte andas in dofter som blöt hund blandat med Burger King.
  • tvångsträngas utan att få utbrott.
  • le åt idioten som kör över min hälsena med sin blyresväska.
  • inte svära när konduktörer säger jag måste byta vagn för jag sitter i fel.
Go natt!
Big Freeze


Fiskmås on acid
Har ni någonsin, och då menar jag EVER, blivit "påkörd" av en fågel?? För det blev jag nyss. Vad är oddsen? Den flög in i mej, flaxa med sina loppvingar på min mössa! (Memo to self: hysko-tvätta mössa genast). Hur är det möjligt? Har den fel på GPS'en? Eller har vingarna frusit fast? Eller har den kollat Hitchkock nyligen och körde en kamikaze variant?

Jätteobehagligt.
Labels: 0 comments | edit post

Pit stop för och handla en korv "utan" bröd, tänk och jobba här...den smaka ångest...
Labels: 0 comments | edit post
Jag hatar tåg
...speciellt den inställda varianten.
Glöggfest

...minus glögg.
Mysfrukost


Labels: 2 comments | edit post
Övertrött
Skulle precis sätta på läpsyl, tog av korken och och utan att reflektera sticker jag ut tungan och slickar på det...
Labels: 0 comments | edit post
Mår lite bajs
...kan kanske dö....eller somna. Sitter praktiskt taget i mjukisbyxa på jobbet med ashög musik i örat för det är det ändå som håller mig vaken. Känns som jag svalt min kudde och har grovmalen peppar i ögonen. Mushi mushi.
Labels: 1 comments | edit post
Julfest

Startskottet går, enligt tradition, klockan elva och inleds med obligatorisk snaps av eget val, round två är klockan två...
Labels: 2 comments | edit post
Quote of the day
"..Im surrounded by bunnies and it ain't Easter.."

- Swedish House Mafia

Hygge
En kompis från England frågade mej nygligen vad danska ordet "hygge" betyder, jag googla och har highlightat min personliga favorit bitar:

- complete absence of anything annoying,
- as is grilling a pølse (Danish sausage) on a long summer evening

HAHAHAHAH! You gotta love wiki.
Women are Homo Sapiens, men are Neanderthals
Honestly, I know we are different but still! I am seriously beginning to question the male heritage. The whole X and Y thing doesn't just set seperates us fysically, but mentally sets us apart by light years. We share the same primary needs, but somehow they are the hardest to obtain.

Should it really be this difficult? Of course I love a challange, but I am now beginning to think this is a cosmic joke. It's like Im waiting for this punch line that never comes.
Labels: 6 comments | edit post
Glad Lucia
Säger man så? Anyhow, väldigt mysigt om inget annat.
Me löv presents

Sötaste Cc gav mej en skitful present igår, med flit alltså. Hon hade själv en hemma och tyckte den var så tacky och ful så hon ville att jag också skulle ha en, men boxen var fin. I löv her.
Fårhjärna

Skoja! Murklor i all ära men det ser fan inte ok ut innan tillagning. Dessutom går de till anfall när du bryner dem!
Labels: 0 comments | edit post
35 going on 12
Sms konversation:

Jag: Kära cp, whats the plan? Ska vi äta? Vad är klockan i Peru? Jag har champagne hemma.

Vän: Bästa Mongo! Kl 19 tänkte jag infinna mig på Caroli's P-hus där jag välkomnas med ett glas chaaaampaaanj. Du kan äta bajs, jag vill ha oxfilé, samt se en murkla angripa ditt ögonlock. Klockan är 09:07 i Lima, Perus hufvudstad. :D

Jag: Perfekt, skönt då fick vi det ur världen :D

Vän: Ah, mikket praaa mikket praaa! Jag tar med mig Flask An. Funkar en flaska vitt? Vad ska jag handla med mig?

Jag: ...'ta med dig ett glatt humör' tänkte jag skriva och kräktes över min egen käckhet så det skriver jag inte! You buy Nada aaiiight! Just bring vino :-)

Labels: 0 comments | edit post
Gott!
I love Njutbar. Enkel god mat och en riktigt bra ostdisk....need I say more?
AWESOME!
Asco!
Ok, något är definitivt fel. Inatt drömde jag att jag var inlåst i min kusins gamla hus på Tornagatan i Munka Ljungby, jag och någon till var tvugna att äta och dricka saker med daggmaskar i. Yeah you heard me, daggmaskar! Jag vaknade av att jag klöktes. Jag kommer verkligen ihåg i detalj hur jag var tvungen att dricka denna grumliga vätska där det låg långa maskar i som krälade sig upp mot kanten. Normalt.

Whats wrong with me?!
Labels: , 0 comments | edit post
Not sure
Hitta denna på Diesel...är inte riktigt säker. Den är lite rolig men samtidigt tänker jag fiskfjäll och hur mysigt är det? Och nej den är inte silver och svart, den är lila och svart! Ööööh ...
Labels: 0 comments | edit post
Kvällens agenda
  1. Värma left overs
  2. Käka left overs
  3. Skita i att diska
  4. Bada (liten stund - inga russinfingrar USCH!)
  5. Hårinpackning
  6. Fixa naglar
  7. Kolla Greys och dricka ett glas rött
  8. Kanske trycka x-antal pepparkakor
  9. Sova
  10. Vakna för att gå på toa som en pensionär
  11. Sova
Quote of the day
"Your seeing THIS guy? That was my vigina for a very long time! I got squatters rights!"

- Hank Moody
Mycket märkligt
I natt drömde jag om Kalles Kaviar. Jag drömde att det var dill i min och ja, resten kan ni ju räkna ut själv; KATASTROF! Varför drömmder man om condiments? Var jag hungrig när jag somna? Nej. Har jag en dillfetish? Nej.

Blir det en uppföljare med Ketchup eller något så ska jag kanske gå och prata med någon.
Re-charged batteries
Haft en super mysig helg med Mamma och Syster. Käkat och druckit gott, julmarknad på Fredriksdal och massa skratt och skitsnack. Precis vad jag behövde! Nu känner jag mig något laddad inför nästa vecka trots det hektiska tempot. Nu blir det adventsmys i soffan med ett glas rött och pepparkakor. Life is good!

Tips....eller nått
Det ska bli så skönt med fredag imorgon. Det var längesen jag längtat efter helg så mycket. Har ni inget och glo på kan jag rekommendera en skitrolig serie "Modern Family".

Ps. Min granne ovan på har börjat gå med klackar innomhus (på parkettgolv). Inte så där springer runt precis innan hon går ut som om hon glömt något i lägenhet. Nej nej, vi snackar full on wearing heels indoors! Why!? Vem gör det? Det måste ju låta högt inne hos henne, hur fan tror hon då det låter hos mej. Jag antar att det är en "hon". CHOCK HORROR CHOCK! Tänk om det är en "han"!

Tror jag måste iscensätta projekt "find out what sex my upstairs neighbour is" omedelbums. Not that Im prejudice, nej nej. För att främja grannsämja...eller nått. Know thy neighbour and all that shit. Men vet ju aldrig när man behöver låna lite socker, och så står han där i dörren i finskorna och jag gapandes. Jag gillar att vara förberedd helt enkelt.
SLUTA!

Jag orkar inte! Varför kan saker inte bara fungera!
'Rockafeller' Malmö


Labels: 0 comments | edit post
Besökare idag Totalt