Gonatt Malmö
"Och vi förgör det vi älskar mest
på öppna fält eller i bakhåll.
Några förgör med mjukaste ömhet
andra förgör med hårdaste ord;
de fega förgör med kyssar,
de djärva med svärd."

- The Ballad of Reading Gaol, Oscar Wilde
Go morron Malmö
Hela avdelningen är borta idag, så här sitter man, all alone. Skönt. Kan ta saker i lagom takt så här en måndagsmorgon. Ska nog träna på lunchen för en gångskull. Fick sova utan avbrott inatt. Annars har jag under den senaste månaden blivit väckt av följande:

- tidningsbudet, som uppenbarligen finner någon sadistisk satisfaction utav att låta så mycket som möjligt. Aswipe!

- av mej själv, då jag inte kan ligga på magen eller inte ens krama kudden för jag har så förbannat ont i brösten! Jag rör mej mycket i sömnen (tydligen) så att ligga på rygg som en jävla bobslader är mot min natur. Sjukt irriterade och mycket märkligt. Maybe it's psychosomatic, kanske they ache cause they miss the sun too, I now my brain does. And no need to speculate, jag är inte gravid.

Sugen på Sushi men pallar liksom inte knata bort till Koi, känns ju som 3 mil dit. Man kanske skulle ta med sig Sushi hem istället och ha till middag ikväll. Decisions decisions ...
Dagens höjdpunkt!
Började dagen med kaffe + bolibompa. Jag, Maya, Lotta & Vickan ihopkurade under täcket! Mysfaktor de-lux! Hade kunnat stanna där hela dagen.
Labels: 0 comments | edit post
Rögle - Växjö

Hockey med tjejerna igår, mysigt! Snart fika med Syster, mera mys.
Oh my...

Förresten
Jag glömde ju berätta min dramatiska kväll igår. Jag blev utelåst. Jag gick direkt från jobb till gymmet (vilket är 4 våningar ner) och glömde ta min jacka för jag hade en tjock kofta på mig. Jag inser detta när jag sen ska hem, bara det att jag kommer inte in på jobb för jag hade nycklara i jackfickan. Då växeln hade stängt fick vänta utanför som en lodis tills någon gick ut. Nästa problem var att komma upp på fjärde våningen för jag måste dra brickan i hissen. Så där satt jag som ett egg tills en kollega kom ner i hissen och skulle gå hem och kunde släppa in mej. Lagom nöjd. Kunde inte gå hem heller för husnycklarna är i samma knippa.

Memo to self: Glöm ej jacka för det är jävligt obekvämt att sitta på marmorgolv utan.
Next on the agenda
Lunch med Drutten! Längesen, bara en sak som fattas.... Cc *surfejs*.
Labels: 0 comments | edit post
Nu jeflar
Laddat med pompa och nu ska jag sätta igång och kolla "In Treatment". Nöjd nu Cc?
Ljusfenomen
... men hej himlen, long time no see!
Labels: 0 comments | edit post
Outburst!
Alla käkar semla utom jag. Guuud vad sur jag är nu. Jag vill också frossa i en helvetes vetebulle med obcent mycket grädde på! Nej jag fick äta torkade tranbär och sötmandel som en förbannat murmeldjur! Jag är trött på detta nuuuuu, trött på att äta knäckebröd som knastrar så infernalist mycket att jag snart lider av tinnitus, trött på att tina mina "bullar" i micron så de smakar frigolit, trött på att köpa "müsli" som smakar asfalt!!!!

U get me!!!??? No you don't, nobody gets me. Jag älskar för fan nybakat bröd, pasta och Mariekex! Aaaaahhhhhhhh! Hade jag inte varit på jobb nu hade jag lagt mej på golvet och skrikit som ett barn. Gud vad irriterad jag är, FAKKKK!

Helt slut nu.
Undras om hon lider av IBS?
Labels: 0 comments | edit post
Piff & Puff
Men har de fastnat i nån slags StarTreck/Mad Max warp!?! Detta är nog något av det fulaste jag sett. Och vad är det för töntiga stage names: Will.i.am & Apl.De.Ap.! Was that the best they could come up with? Dummaste jag hört fo sho!

Och nej, titeln har inga rasistiska anspelningar. Piff och Puff är ekorrar, de är bruna, de är ett radarpar so are these two muppets.

Labels: 3 comments | edit post
Ja tack!
3:a på Östra Promenaden, 100 kvm, sekelskiftsvåning med balkong, burspråk, stuckatur i taket och fiskbensparkett. Så jävla fin att jag blev förbannad! Tack, tack som fan. Måste handla en lott eller gifta mej med en rik jävel som jag kan manipulera.
Jag drömde om dig inatt. Du stod i hallen och pratade, gestikulera ivrigt men undvek min blick. Jag försökte lyssna men kunde inget höra, dina ord försvann ut i tomma intet. Jag blundade och förde händerna till ansiktet för att koncentrera mig på din röst och upptäckte att jag grät.

Jag vaknar abrupt, det är tidigt och jag känner en enorm lättnad.
Sweet!

Älskar tulipaner! Så enkla och vackra!
Labels: 0 comments | edit post
Slappe söndag
Så glad att jag avboka utgången igår, skönt att vakna utvilad och klar i huvudet. Kände att aw'n i fredes räckte gott och väl. Haft en riktigt mysig slö dag. Filat lite hemma, mamma och Csaba kom förbi och vi käka lunch i stan. De fortsatte till operan och jag gick och träna. Nu ska jag kasta mej i duschen och sen fixa teriyaki inspirerad kyckling ... eller nått. Ser fram emot hockey'n på fredag med tjejerna, det var längesen vi var och kolla match.
Faaaan

Luktar apa också!

Hur länge håller choklad? Det var ju inte igår de gifte sej.
Vad ska jag äta nu då?
Kaffe - check
Bulle med kötbulle på - check
Pytt-i-panna - check
Popcorn - check
Kladdkaka - check
Morötter - check
Manchego ost - check
Knäckemacka - check
Ramlösa - check
Kokt ägg - check
Labels: 1 comments | edit post
Svart guld
Coffee never tasted so good!
... jag och Viv, täta som en fläta
Labels: , 6 comments | edit post
Role model
Dame Vivienne Westwood, still going strong at 70 years of age. I take my hat off!

Labels: 1 comments | edit post
Hipp hipp hurra..
...för Lotta idag! Ser fram emot AW på Rasoir ikväll då vi firar Lottas 20-flera årsdag.

Have to watch!
Ricky Gervais torterar humorbefriade och inskränkta Karl Pilkington med en resa till Kina!
Labels: 2 comments | edit post
Support
Cc hade bråskande tekniska problem på jobb så hon maila IT-supporten.
Labels: 0 comments | edit post
Gillar inte
Nu har jag inhalerat kortisonspray i tre dagar och är övertygad om att min näsvägg har frätit sönder *drama*. Har inte ont direkt men tycker att jag kan andas lite väl bra, känns som ett tvärdrag liksom. Känns som att luften åker rätt upp i ögonhålan. Jag orkar liksom inte hålla på. Hur länge ska jag behöva snorta det här?

Bihåla...vad är det för en benämning egentligen? Håla...nej, jag gillar det inte.
Ferie
Det är 164 dagar kvar till Swedish Open och vi måste ta ett beslut nu i veckan gällande ledighet. Underbart! Det kicka igång en hel våg av härliga minnen, sommar, sol, båt och bad! Blir inte så många knop för mig innan påsk, ja förutom visiter till huvudstaden. Visar sig att jag visst tagit ut förmånga betalda semesterdagar än vad jag haft rätt till....lätt hänt, fort gjort. Äsch, don't care really. En vecka i Italien i juni är i alla fall spikad sen får vi se.
Labels: 0 comments | edit post
Status
Steg upp: 07.20..motvilligt
Kom till jobb: 08.20 (well done me!)
Klädsel: svarta leggings, lång melerad kofta, brett läderskärp & svarta stövlar
Frisyr: knut
Läppstift: ja, rött
Planer på att träna: jepp
Planer till lunch: nope
Planer till helgen: AW på fredag!
Labels: 2 comments | edit post
Quote of the day
"The presentation of your dish resembles a crime scene"

- Gordon Ramsay
Roliga saker
Lön
Labels: 0 comments | edit post
Dryga saker
Klacka om skor
Snyta sej
Antiklimax
Busstabeller i pdf på sidan
Telefonkö
Värmeljus utan veke
"Fångarna på Fortet"
Dryga människor
Seg kola
Januari
Taxi med GPS som kör fel
Labels: 0 comments | edit post
Clou sko

Ja jag vet jag sagt jag inte gillar kilklack men they are growing on me. Might have to have faktiskt.
Labels: 0 comments | edit post
Nu så
Jag har en konstig känsla i kroppen, vågar jag säga att jag känner mej....frisk? Ja faktiskt. Helgen var intetsägande då jag spenderat den innomhus med feber och blev allmänt trött på min egen uppsyn. Jag har kollat på två B-filmer, ätit godis, svettats och varit allmänt osnygg.

Ps. all snö är borta. Skönt.
Labels: 0 comments | edit post
Ear candy
A brittish flash back
A cup of PG tips and digistive biscuits! Mmmm...
Törnrosa 2011
Jag har sovit tills för en kvart sedan, jag har sovit i över fjorton timmar i sträck! Nej, det var en lugn hemmakväll igår, laga middag, kolla film och gick och la mej vid elva. Jesus! Detta har nog aldrig hänt. Men det har nog varit väl behövt då jag fortfarande inte är helt frisk. Känner mej helt groggy. Målet är att kunna träna imorgon.

Satan vilken dimma det är ute, att ta en power walk känns sådär. Ikea kanske...hmm...måste suga på karamellen lite.
Hahahaha!
...sorrfinkkk...on a saaandiii biiiitchhh
Labels: 0 comments | edit post
Lycka!
I'm back!! Åtminstånne till 75%. Att gå till jobbet idag var en snarlik out-of-body experience. Jag blev fylld av eufori...eller var det den friska luften som gjorde sitt. Hur som helst - I'm extatic...

Såjaaa
Nu har posten kommit, dagens höjdpunkt. Fick lägga band på mej själv och inte slita upp dörren och börja konversera med stackars postmannen. Gud vad jag crave human contact!! Snart läst ut boken mamma skicka mej, söte. Suger fett och vara sjuk på avstånd kan jag meddela. Inte alls lika "mysigt" och pyssla om sej själv. Gav telekenesis ett tappert försök men fick bara ont i huvudet, feber och kaffet stod kvar i köket.
What say you?





















Me like...alot.
Labels: 0 comments | edit post
Still syg
Är det så här det känns att vara med i Big Brother? Fast själv.
Labels: 0 comments | edit post
Social Pirahna
There is a heaven

...and its called Kleenex. Att doppa näsan i dessa är som att lukta på sammet, till skillnad från ICAs sandpapper.
Labels: 0 comments | edit post
Trauma
Jag var då tvungen och ta mej samman idag efter att inte duschat sedan i fredes. Fräscht jag vet, men bryr mej väldigt lite. Väl i duschen sätter jag på vattnet och väntar mej en smått religiös upplevelse men hade dock inte väntat mej en ny twist av self flagellation! Duschstrålarna slår emot mina stackars bihålor som redan är i extremt ansträngt läge, jag skriker rakt ut, kastar mej ut i badrummet och tar nästan med mig duschdrapperiet. AJSOMFAN. Det måste vara så här det känns att få en "snyting".

I något chockat tillstånd bestämmer jag mig för att göra min dagliga tripp till Malmborgs. Jag byltar på mej halva min garderob, hinner få tre svettattacker. Utanför dörren tänker jag "frisk luft" och drar jag ett djupt andetag och skriker rakt ut! Att dra in kall luft i ansträngd bihåla är att meddela ingen hit. Med ett tajt kranie och rinnande ögon ser det ut som jag står och lipar inne vid köttdisken på ICA.
Labels: 1 comments | edit post
Suck
Ok enough already! Jag är definitivt inte gjord för att vara sjuk. Gud vad rastlös jag är, en dag till och mina mjukisbrallor växer fast i arslet på mej! Jag behöver träna jag behöver stimuli, interaction med människor och friskluft. Istället sitter jag i karantän som ett rabiessmittat djur.
Labels: 2 comments | edit post
Hemska tanke
Kollar dokumentären om Jade Goody. Hon blev känd som den korkade essexbruden som vann Big Brother 2002. Senare, i direktsänding, under sitt deltagande av celebrity Big Brother, efter att ha känt sig hängig får hon beskedet att hon har aggressivt framskriden livmoderhalscancer. Hon dog nästan ett år senare endast 28 år gammal. Hon sitter och gråter för hennes små pojkar som hon kommer lämna bakom sig eftersom hon vet att chansen för henne att bli friskförklarad är minimal.

Tror inte jag ska gnälla över min förkylning mer.
Le Capital













Boka flyg till Stockholm - check! Längtar redan faktiskt, inte varit där sen i höstas. Få se Cc's nya lya, brassa käk, snacka skit, göra stan, shoppa, fika, vin och massa bus!
Labels: 2 comments | edit post
Fan
Försov mej. Hoppa i kläderna och var på jobb tjugo minuter senare. Ser ut som ett troll. Känner mej som ett också.
Atjooo
En liten förkylning har infunnit sig då. Givetvis, eftersom jag klarat mej hela julhelgen samt Nyår. Men jag trycker tranbärskapslar och vägrar erkänna den högt. Tror det funkar, bara jag inte tittar ner.

Nu ska det hetskollas flyg till Stockholm!
Labels: 0 comments | edit post
Hahaha!
Oslagbart!

"...körs runt i en liten Kia.."
Labels: 0 comments | edit post
Memo to self:
I saknad av snask eller andra godsaker fungerar aldrig råa taccoskal som substitut. Usch!
*gilla*
De varnar för busväder. Älskar busväder...när jag är inomhus och inte ska ta mej någonstans dvs. Favoriten är dock åska men I will settle for some more snow!
Trettondedagsafton
Vilket innebär att jag slutar ett idag, är det inte fantastiskt? Träna och ett varv på stan står på agendan. Ikväll? Mmm vet inte än ;)
Kan någon förklara för mig varför det ska vara så förbannat svårt och vara ärlig? Då jag själv haft brutal erfarenhet av lögner och svek har jag, väl medvetet, adapterat en extrem verion av detta och svor jag aldrig skulle behandla någon så illa eller sjunka så lågt. Jag förväntar mej inte samma extrema sanning, men jag förväntar mej ärlighet.

Att ljuga eller undanhålla något av ren girighet är nog den värsta, att utnyttja andra för egen vinning skull. Att ljuga för mig är något det värsta du kan göra och det har Du gjort.
Labels: 1 comments | edit post


history, history repeats itself, and it seems like this, I just never learn
your mistake was giving me your heart to break and still I miss you so,
I just can't let you go, I hold you not to blame, I might as well give in

oooh, take me back into your heart, let me in with the sound of your tears
hopelessness, and am I the only one who wants it back, don't you know
that I love you still

I have been terrified of changes, cause I've built my life around you then
I suppose all good things are born to die and still I miss you so, I just
can't let you go, I hold you not to blame, I might as well give in

oooh, take me back into your heart, let me in with the sound of your
tears hopelessness, and am I the only one who wants it back, don't you
know that I love you still oooh
Tidy
Jävlar vad rent här är. Jag har städat allt OCH putsat fönster! Mm hmm I know, whats up med the frantic cleaning? Inte vet jag, men tänkte lika bra och passa på när anfallet kom. Nu tvättar jag, fast anfallet har lagt sig och nu är det dock bara ett måste. Snart kolla första avsnittet av "Californication" säsong 4. Som jag har längtat efter Hank!
Labels: 0 comments | edit post
2011
Firades in utan bh dock med champagne, mys familj och Syster samt display av raketer. Väl i säng började jag frysa och gick upp för att hämta extra täcke och har då antagligen råkat komma åt fjärrkontrollen för värmepupmen för sen vakna jag ingen och kunde se min egen andedräkt. HELVETESJÄVLASKIT.
Labels: 0 comments | edit post
Besökare idag Totalt