Pressing issues
Lovely day, lovely weather! Frågan är om man ska köra lite AW idag eller hålla sig tills imorgon då man slutar ett.... hmmm decisions decisions. Men jag mindes nyss jag MÅSTE färga håret ikväll förihelvete. Inte ok att se ut som ett polskt fnask i huvudet.
Esthero ft. Miguel- Many Times
Labels: 0 comments | edit post
Catch me if u can

Its getting serious. Dags att springa in de nya skorna.
FB
Men ursäkta, random mustach-person vill bli min vän på FB:

Klicka här för "Borat-wannabee"

I'm sorry men, hell no!
Mini vecka - jag gillar't
Kämpade med att hålla mig vaken igår, klockan åtta gick det inte mer, kröp ner i sängen, min egen sköna säng i nytvättade lakan och slockna direkt. Kände mig nästan full när jag vakna, sovit så hårt. Nu när jag äntligen känner mig kry blir det en löprunda ikväll. Det känns helt underbart att bara jobba tisdag till halva onsdag sen ledig. Jag jobbar förvisso fredag men kommer nog vara lugnt då de flesta är borta.

Ser väligt mycket fram emot lördag och Tessans födelsedagsfirande som börjar på Beach Club i Hbg, 22 tjejer, massa mat och vin - kan sluta hur som helt!
Hygge

Hos Vickan, precis käkat taccos och jag och Maya kollar lite Nemo innan läggdags. Nu vuxenmys med lite rödvin och manchego.
Emotional garbage
För några månader sedan fanns det fortfarande kvar en person i mitt liv som kunde få min vardag att lysa. Jag var förälskad i denna man, ni vet sådär hejdlöst och okontrollerbart. Det var en knepig och komplicerad s.k. relation men jag ville inte vara utan den. Jag lade alla mina kort på bordet och begärde enbart en sak i retur - ärlighet. Det sluta med att han utnyttja situationen, tog mej förgivet och ljög. Så jag klippte helt, amputerade, raderade.

Jag såg honom på avstånd igår, visste inte att man kunde sakna något man egentligen aldrig haft. En sak vet jag, I'm better of without.
Labels: 1 comments | edit post
Afternoon
Bara massa surdegar på jobb, men fått undan det mesta. Gött! Ska nog träna på lunchen idag för omväxlingens skull, sen blir det en öl, eller mer Ramlösa för min del, med Lotta på Lilla Torg efter jobb. Ska bli jäkligt skönt med fredag imorgon och sen Ängelholm till helgen.
Nämen
Min s.k. förkylning är nog på väg bort, TOLD YOU! Sov som en död och vakan innan larmet gick av, kunde andas imorse utan att låta som en taskig bagpipe. Ok, jag är ju inte helt kry i bihålorna men nu ska man inte bli girig. En sak i taget. Idag är det lön, alltid kul och se hur pengarna varit inne och vänt... Nej så illa är det inte men jag försöker planera lite inför sommaren och semester så måste hålla igen lite vilket inte går hand i hand med min något impulsiva läggning. Rom byggdes inte på en dag...

Nu vill jag bara träna, men måste vara förnuftig och vila emmellan. Svårt. Skitsvårt. Måste sysselsätta mig med något annat som inte involverar pengar.... typ lösa sudoko *alla ba dog*.
Jasså du mena sååå
Idag fick jag frågan "Vad gör dig riktigt förbannad?" Och innan jag hunnit tänka igenom hörde jag mig själv säga:

- Folk som stannar och läser kartor mitt i trottoaren....och Steven Seagal.

Det värsta hade ju varit om det var Steven Seagal som stanna med karta fast det sa jag inte, de stirra redan. De andra nämnde "orättvisor i väääärlden" och "pedofiler". De kunde ju deklarerat att vi var på den nivån liksom.
Labels: 1 comments | edit post
Kaii ./. Förkylning
Jag har trotsat bacillerna och tränat i alla fall. Sluta! Innan ni kommer med era dommedagskommentarer vill jag meddela att jag mår fantastiskt. Visst var det lite svettigt, men jag älskade varje minut och det gjorde kroppen också eller är det endofinerna som pratar. Skisaksamma - jag ska träna bort skiten, u just wait and see.
What say you?

Hitta denna söta på Åhléns, älskar att det är jordgubbar på! Ni ser hur jag håller mobilen och låtsas jag har en iphone va?
Labels: 2 comments | edit post
Lägg av nu
Fortfarande syyyg. Hostar upp grejer som jag inte ens tänker beskriva...men det är färgglatt om inget annat. Det är sjukt drygt att inte kunna träna eller springa, jag håller på att bli knäpp! Jag har i stort sett suttit/legat i soffan sen i fredeskväll, jobbar förvisso men sen hem och intar horizontal possition. Får snart liggsår för f*n!

Chefen är tillbaka, snart kommer lavinen....
Quote of the day
"Go the Heaven for the climate and Hell for the company"
Usel tv
Va f*n har hänt med tv-programmen? Det finns inget orginellt att titta på längre, ALLT är koppat rakt av från USA eller England. Det ända som är "autentiskt" är nyheterna och det är bara grymt deprimerande. Jag möts av följande när jag knäpper på tv'n:

- "Banta med Berit"
- "Biggest Looser" i USA, Australien, England, Syd Afrika....Zzzz
- "Vinn ett bröllop" (så j*vla tacky *spyr*)
- "Gör om mej"
- "Gör om min granne"
- "Pimpa mitt hus"
- "Teenage brats och deras j*vla hysko födelsefester*
- "Kändisar I've never heard of och deras Cribs"
- "Bygg med Timell-bebisröst"
- "Arga byggare"
- "Vi som inte kan bygga"
- "Vi som vill ligga i tv a.k.a Big Brother och Paradise Hotel"
- "Vi som en gång var kända och behöver pengar" tv
- "Bönner i tv"
- "Jag kan inte klä mej" tv
- "Slagerhelvetet"... hela förbannade våren!
- "Jag tror har talang" tv
- "Laga mat med diverse kockar, kändisar, nerdekade kändisar, okända..."
- "Låtsas psykologer som Dr. Phil" - vill slå han på munnen. Idiot.

Sen tycker jag också att vi inte visar följande filmer/sit-coms tillräckligt ofta:

- "Pretty Woman"
- "Tillbaka till Framtiden" i diverse upplagor.
- "Vänner"
- "Sagan om Ringen"
- "Ivanhoe"
- "Fyra fakkking bröllop och en en begravning"
- "Den j*vla dåliga Madonnafilmen med Rupert Everett" ..bränn den!

It had to be said.
Det är mycket nu
28e maj - Morsdag med planerad utflykt med Mamma, Syster & Systerdotter
4e juni - Tessans 35 års fest i Hbg!
10e juni - Sommarfest på jobb
17-25 juni - Italien
6-10 juli - Båstad
14-17 juli - Båstad


Not to mention allt som dyker upp sådär spontant...phhuua.
The weekend
Helgen har bestått av följande, hade jag tagit det ännu lugnare hade jag varit i koma.

- Fredag: jobbade sen hem, åt och lade mej i soffan, jag var i säng innan halv elva.
- Lördag: sov till tio, käka helyllefrulle, låg i parken och sola, käka middag, i säng vid elva.
- Söndag: sov till nio, käka ännu en Gunde Svahn frukost, legat i soffan och kollat film hela dagen...

Sensmoralen: skitsaksamma, mår jag bättre idag? Nej, jag mår SÄMRE! Min kropp ger mej no cred alls för att jag "tagit hand" om mig själv. Den hånar mej. Fortfarande förkyld, förkyld utan att vara snorig. Hur weird är inte det!?!
Labels: 0 comments | edit post
Blaaahhh
Vad får man om man tar huvudrollsinnehavaren från "Dawsons Creek" och en gammal avslagen Dylan från "Beverly Hills 90210" ? Shit tv is what you get! Shit tv om a Saturday eve on prime time tv be more precise. Djessuuuus.
Hej
Vakna akut kissinödig och helt täppt i näsan. Förkylningen har nästlat sig tillbaka, fan. Det är i alla fall jättefint väder så jag måste ändå ut och lägga mej i någon park, förkyld eller ej. Detta är väl pay-back för torsdagen. Skit samma jag har tryckt tranbär, karotenkapslar, gojibär och en alvedon - should be break dancing in no time.
Dagens outfit

Getting in touch with my inner Danish alter ego.
LUNCH TIPS
Ni som bor i Malmö och aldrig ätit Njutbars fisk- och skaldjurssoppa - gör det! Fy f*n god den är, tog ett foto men det såg ut som en skål med kräk så jag lägger ej upp det. Skenet bedrar kan jag säga.
Labels: , 0 comments | edit post
GADERF - FREDAG
Idag är det verkligen fredag, wonderbar! Lite trött och sliten efter gårkvällens bravader, riktigt roligt var det, glad att jag gick trots förkylning. Får sota lite för det idag känner jag men men, den som bäddar får ligga....skoja! Sjukt sugen på Sushi idag, vad handlar det om?
*ogilla*

Min skärm består av halva desktop, halva outlook och resten meny...röv!
Det ser ljust ut
Lindahl har sitt årliga klientarrangemang "Det ser ljust ut" på Opera Grillen ikväll. Brukar bli väldigt lyckat, nu hoppas vi bara på att solen ska titta fram. 500 pers innomhus kan bli lite kvalmigt annars. Själv är jag fortfarande inte helt optimal vad gäller party mode. Min förkylning har avancerat till öronen och det känns som jag lever i en burk.
Labels: 0 comments | edit post
Comfort food: Chili con Carne
Mew - Beach
NEJ NEJ NEJ
Jag har så ont i halsen! Orkar inte bli sjuk, det är vedervärdigt. It's beneath me om inget annat. I don't do sjuk. Inte ens kaffet var gott imorse och då har det gått långt. Dock skön känsla när den varma vätskan "frätte" insidan av min hals, jag blunda och föreställde mig hur bacillerna smälte bort. Hoppas det funka.
Status
Det regnar, mycket. Skönt faktiskt. Har röv-mycket på jobb och sover dåligt, med andra ord jag är cranky. Får bli ett varv till gymmet ikväll och trötta ut mej rejält. Springa känns ju lite riské i regnet, då halkar jag väl på ett löv och bryter lårbenshalsen och jag har fan inte tid med det nu. Hela kvällen igår satt jag och googla om saker att tänka på vid försäljning av lägenhet, blev helt svettig och stressad. Tänk om man glömmer något, eller säljer vid helt fel tidpunkt? Vill ju inte bo var som helst heller och sen vill jag inte bara bo heller. Jag borde nog hålla ut tills nästa år, i alla fall efter de gjort badrummet. Eller?
Yawn
Jag vill inte prata om det ok?! Sverige tappa det helt, end off. Efter att ha tvingat mej vaken och genomlidigt matchen, kröp jag helt utmattad ner i sängen, somna direkt för att sen vakna att det small...som fan. De har tydligen smällt vid Bernard inatt...palla bo i Beirut! Ingen kom till skada som tur är förutom att jag nu har severe sleep deprivation. Jag är så trött, mina ögon är så torra att linserna hoppar ut hela tiden. Inte gjort många knop och har helt snöat in på Hemnet där jag spanat in en skitmysig liten tvåa vid Drottningtorget. Mycket fin, nyrenoverad men tyvärr ingen balkong...frågan är ska man släppa på det kravet eller vara stenhård? Det är visning imorgon, ska nog dit, kul och glo om inget annat.
Sweeet!


Maya kör en re-cap av Sveriges bidrag till Eurovision!
Labels: 0 comments | edit post
Nu e det fest på Pepesbodega...

..glöm aldrig det!
?

Varför blir jag alltid kissignödig så fort jag sätter mej på tåget? Sjukt jobbigt då jag vägrar gå på snubbotoan ombord, där får man säkert både hepatit och annat på köpet. Usch!
Nästa offer

..blev mitt smyckeskrin! Allt var ihop trasslat, fick spel och nu har jag slängt en jefla massa skit. NÖJD!
Go Sweden, go Kaii
Alla på jobbet var i Stockholm idag, alla utom jag, det är byråstämma och sen jippo på det. Det var verkligen kusligt tyst på kontoret. Men tro inte jag fick en breezy day för det. Nej nej, det låg en liten fet överraskning till mig i min inbox när jag logga in, sen trilla det in lite mail från chefen som ska vara i transit till San Fransisco men ändå lyckas maila mej massa. Det var bara att hälla upp kaffe, inhalera frulle och sätta på Spotify högt som fan. Fick gjort massor då jag inte blev ständigt avbruten. Riktigt najs dag faktiskt, fick t o m tränat på lunchen.

Kom hem och kolla givetvis hockeyn som slutade i seger och jag är nu lyrisk! Jag och Vickan simultanskrek i luren när de peta in fjärde målet. Helt j*vla fantastiskt!! Helt uppe i varv började jag sedan hysko-städa badrummet, och då menar vi STÄDA! Jag skurade allt: Kaklet på alla väggarna, handfatet, toastolen, badkaret, under badkaret, golvet you name it. Inte en yta gick säker. Sen spola hela skiten med duschen, hela jag var helt dränkt. Det är så sparkling där inne nu att man måste ha glajor på när man går in. Detta har ju länge varit overdue men entusiasmen sinar något då jag vet att de ska riva ut hela skiten till hösten.

Nu har anfallet lagt sig och jag har gjort mig förtjänt av ett glas Il Conte.
Varning för stark bild
Ser fel fast ändå naturligt ut.
Jätte obehagligt!
Labels: 0 comments | edit post
*klöks*
Åt precis gammal fil. Vill spy. Tyckte väl det smaka lite off men müslin gjorde sitt liksom. Fifhaan.
Labels: 0 comments | edit post
G - Som i Gemenskap


Ikväll på tv klockan nio, vi snackar svensk epic kult-film. Magnus Uggla är über-usel skådis och Nicklas Wahlgren har fluga...80-talet at it's best!
Håll keft
Vakna imorse av en jordfräs. Yeah you heard me, jordfräs! Klockan var inte ens halv sju. Varför måste man gräva upp en stubbe klockan mitt i gryningen?! Stubbjävlen utgör inget hot, det är inte så att man kan missta den för en bomb, den är inne på en gräsplätt, helt ofarlig och inte i vägen. Och skulle någon mot all förmodan snubbla över den så borde de stanna hemma. Nej, men då har gatukontoret/kommunen tyckt det var lämpligt att väcka hela förbannade Caroli med omnejd för stubbjävlen ska upp. Why? Trött jag blir.
Beastie Boys - Sabotage


Blev lite inspirerad av föregående inlägg. Såg dem live at the OLD Wembley Arena -99!!!
Damn!
Here we go again
MÅSTE äta sushi idag, hur länge sen som helst! Frågan är bara var, orka vandra till Hai liksom, palla stå som en gam vid Koi för att de small vid Lilla igår. Jag vakna faktiskt av smällen, och det värsta är att jag tänker "oj, där small något" sen somnar jag om helt avtrubbad. Först Budda Bar, sen Hipp, MAS och nu Gökboet.

Spräng gärna mer, sprängbög!
Labels: 0 comments | edit post
Quote of the day
- Everybody will hurt you, only hold on to the ones worth suffering for.
Deja vu
Känns som jag gjort detta precis, som om jag var här igår. Välidgt osugen på att jobba kan jag meddela. Jag brukar aldrig ha problem med måndagar och söndagar är ju helt klart en favorit, men idag är det lite sugit faktiskt. Hade en riktigt bra helg och ville inte den skulle ta slut. Igår låg vi i parken och gjorde absolut ingenting i fem timmar, kom hem fräknig och somna på soffan. Vad är det som gör det så skönt att sova "mitt på dan"? Vet inte, men det känns alltid lite syndigt sådär.

En hel vecka kvar till nästa äventyr, sommarpremiär på Papas/Pepes i Båstad, brukar alltid vara skittrevligt. Börjar med lite mingel och tapas nere i resturangen sen flyttar man upp och jazzar. Hoppas det blir schysst väder, vill ju vara sommarfin.
Adrian Brody - will you marry me?
Labels: 0 comments | edit post
Wonderbaaaar!
Har sovit så sjukt gott, blev väldigt mycket frisk luft igår och var helt slut när jag lade huvudet på kudden i går. De lovar tjugo grader idag och strålande sol så det blir en favorit i repris d.v.s parken hela dagen. Men först kaffe och lite fluktande på hemnet.
Tvära kast
Från att legat i bikini i parken till grillning på Fågelbacken i vad som kändes som minusgrader. Satan vad kallt det blev! Skitmysig dag, så nöjd att få krypa ner i under täcket nu.

Go natt!
Steget före
Jag var ju övertygad om att det var fredag igår redan, så denna fredagen har f*n pågått i en hel evighet! Jobbigt när det känns som man lever i ett alternativt universum som är något före hela tiden. Jag måste lära mig att carpe j*vla diem.
Eeeh okeeeej
Jag hade den sjukaste drömmen inatt, vågar nästan knappt berätta. Jag drömde jag gick förbi en ihålig trädstam och såg kroppsdelar där i och tyckte det var fruktansvärt och visste att det var jag som gjort det! Obehagligt som fan! Vakna helt orolig i hela kroppen. Vågar man ens analysera det?
Labels: 0 comments | edit post
Gardenia shoes, va gärna snyggare..
Labels: 0 comments | edit post
Waste of my dollas!
Lunch i Malmö är snartlikt en våldtäckt, fast i plånboken då. Man gör motstånd, ger en obehaglig smak i munnen och kan lämna hemska flash-backs. Bra lunchställen tas tacksamt emot.
Labels: 0 comments | edit post
Brutalt
Jag körde lite på gymmet i söndes, ben för att vara lite mer specifik. Jag har ju då börjat springa så jag tänkte det kunde ju vara bra att köra lite övningar. Visst visst, ni vet ju hur jag blir: psyk-hybris. Körde bänkpress och utfall, huka med tungaste vikten jag kunde hitta, statiska sitt övningar mot väggen...jag körde lite.

I måndes morse kunde jag inte gå. Jag försökte strecha men lade ner snabbare än kvickt då jag inte ville väcka grannen. Efter att ha staplat runt i lägenheten en timme var jag tvungen att bege mej till jobb i pjäxgång. Not so sexy i tell you. Termen "att ta ett steg ut i det okända" har fått en ny innebörd då jag verkligen inte visste om varje steg kunde bära min kropp. Jag kände mig helt slaktad.
Glasklart...

Min chef har fint illustrerat hur han kom fram till fakturabeloppet. Jag trodde han nyst medan han vila handen på en post-it.
Min chef har väldigt fint illustrerat hur han kom från till fakturabeloppet. Trodde själv han nyst medan han vila handen mot en post-it.
Nittileaks


Jag fullständigt bröt ihop igår när de visa gamla klipp ifrån "En präst i natten". Jag hade helt glömt!
Labels: 0 comments | edit post
Oooh la la














Snygg, matchar min Macbook.
Labels: 2 comments | edit post
Mähäää!?
Nä men allvar, var tog dagen vägen? Haft sjukt mycket på jobb, men vet knappt vad jag gjort, massa små tjafs, ändringar, korrigeringar, kontroll av uppgifter, uppdatering av uppgifter, jämförelser, sammanställningar, ansökningar....jeeeez! Jag har med andra ord gjort allt utom det jag ska göra idag dvs. fakturera.

Och en sak till, var f*n tog värmen vägen? Där kom jag käckt skuttandes i sandaler och fick nästan köldskador på tårna 40 meter senare. Orka ej! Igår tog jag dessutom ner lite sommarkläder från vinden....ajooooooo!

När jag ändå håller på, jag har så jäkla grym träningsvärk att jag kvider....KVIDER när jag ska sätta mej ner. Mina ben skakar. Sjukt roligt!
Labels: 0 comments | edit post
Vitaminshot

Blåbär, hallon, mango, banan och proviva.
Besökare idag Totalt