Klassiker


Var bara tvungen och posta. Var hos en läkare som pratade exakt som honom, jag kunde INTE ha ett straight face, det var fruktasvärt jobbigt. Han trodde måste trott jag var helt jävla dum i huvudet. När man inte får skratta och måste är det ju helt omöjligt!

Denna får mig alltid att tänka på underbara Cc!
MUMS!























Detta är nästan för mycket för min hjärna att ta in. Total overload. Heta HETA människor!

Ryan Gossling...rysligt lik mitt ex. Inte för att jag har the hots för mitt ex... hell no.


Labels: 0 comments | edit post
"God" morgon
Dagen börja fint med ett litet sms från Telia som meddelade mig att jag uppnått min "beloppgräns" på femhundra kronor och att det nu genererats en faktura som jag måste betala inom 14 dagar, tills dess är mitt abonnemang låst. Va va va va?

Jag har då missuppfattat det här med beloppgräns, trodde detta innebar att man fick en liten heads up då man uppnått en viss förbrukning så man hade lite koll. Inte att de skulle spärra min telefon! Så det var bara att ringa upp, gick rätt in på 82:e plats i kön (skjut mej) och satte på kaffet.

Fick sedan prata med en människa som öppna upp mitt abonnemang, samtidigt som jag ser på min senaste faktura att de tar 19 kronor i "fakturaavgift". Jag frågar varför man blir debiterad detta då jag betalar med autogiro, svaret var: "för vi måste fortfarande generera en specifikation". Så nu fick jag gå in och beställa eFaktura istället för att slippa detta. Jag fullständigt avskyr dessa små avgifter som byter namn stup i kvarten! Ja det är en sketen summa, men det är principen.
Labels: 1 comments | edit post
Drastic measures























Nej jag ska inte brancha ut i ny karriär. Jag ska finally få upp mitt cykellås som någon försökt bryta upp genom att köra in ett okänt spetsigt object som resultera i att jag inte får upp låshelvetet. Lotta var gullig och kom förbi med stora saxen. Jag gav det ett tappert försök och insåg snabbt jag kommer behöva mer muskler...eller är jag försvagad av min förkylning som verkar vara en hybrid från outer space, either or I hardly dented the god damn thing! Trött nu.
Exquisite!!
Labels: 0 comments | edit post
Varning
Kolla en film igår, "The Tree of Life" med Brad Pitt, inte ALLS vad jag väntat mig. Inte för jag hade någon som helst aning om vad den handla om, men det blev lite av en dryg cock. Ett tag visste jag inte om jag kolla på en film eller en dokumentär i stil med "Ett med naturen", det ända som fattades var David Attenboroughs voice over. Väldig speciell och väldigt udda....flummig rent ut sagt. Budskapet var ju fint men hel hel film i metafor? Jag vet inte.... eller är det bara för att jag är förkyld.
Labels: 0 comments | edit post
Söndag
Blev väckt av mobilen strax efter åtta. Hade jag vetat att klockan var så tidigt hade jag ringt upp och skrikit obsceniteter i luren på personen ifråga, det är faktiskt söndag! How very dare you. Så nu har jag legat här och tvångssovit en stund, ont i ryggen nu.

Nä om man skulle gå upp...snart.
v. 38
Solen skiner och det ska tydligen bli en relativt varm helg, helt underbart. Sovit som en prinsessa i natt, helt slut efter en påfrestande vecka och kick-off med jobb som var väldigt trevlig. Blir alltid vemodigt sådär när man kommer till Båstad och det inte är en käft där, samtidigt väldigt mysigt då detta är "riktiga" Båstad som man håller så kärt.







Det blev gruppdiskussioner (otippat) och middag på restaurang Sand...mums. Kvällens outfit.
Labels: 0 comments | edit post
Segt nu
Kan det inte bara bli helg? Nää, jag vet, man ska inte önska iväg tiden. Men just nu orkar jag inte med vardag, orkar inte med måsten, tvättid och annat ansvar. Jag vill bara vara, mysa med ljus och njuta av rödtjut med goda vänner och röka för många cigg. Vakna, dricka kaffe i sängen och ligga och dra mig...

Och en sak till, och varför har de lagt kick-offen från en tors-fre? Tror de på fullaste allvar att man är arbetsför dagen efter?

Ps.

Varför gapar Filip och Fredrik så jävla mycket? Tror de att de blir roligare för att de skriker? De är inte ens roliga mute!

Ny vecka nya utm....äsch..lägg av.
Det är måndag, så jäkla skönt. Har nog aldrig längtat till en måndag förr, eller rättare sagt tills den är slut. Sprang på gymmet, ut med alla frustrationer, nu är jag fruktansvärt hungrig och trött. Det är en hackig vecka med kick-off och annat, känns som att de få dagar som är kvar kommer bli kaotiska.

Längtar till Båstad och gott käk, få en liten sista remeniss av sommaren innan den är slut. Ok, whom I kidding, den hoppa över Sverige. Nu ska vi inte deppa ihop totalt, jag har faktiskt flera saker som talar till min fördel:

- nytt badrum på intåg
- inte sjuk (peppar peppar)
- har 83kr på kontot, dvs inte minus...bara en sån sak
- har chips OCH Ramlösa hemma...wewaawoowaa!
- imorgon är det nytt avsnitt av "SONS"

Jag just nu
Min dag har varit överdjävlig. Och då är det nog milt uttryckt. Whats done is done, men fy fhaaan vad fel saker kan bli. Skadan är förhoppningsvis inte så stor men det visar sig på måndag. Jag är enormt tacksam det är fredag men nu ska jag försöka lägga allt åt sidan och ser fram emot vinkväll hos Vickan i morgon med flickorna samt inslag av Spanien!


Labels: 0 comments | edit post
Quote of the day
"Good looks doesn't make up for bad behaviour"
NEJOKEJ
Jag satte min iphone i halsen under mötet med bostadsrättsföreningen. Kommer vara utan toalett i 4-6 veckor! Yeah you heard me. FYRA -SEX VECKOR, vi snackar om det vill sig illa i 47 dagar! Seriöst, jag höll på att ta styrelsesekreteraren i gisslan där i aulan, hotade nästan att bränna henne med lampan från over-head maskinen (over-head maskin dessutom, how ancient can u get?!).

Nu är det så att jag är en sådan person som måste kissa innan jag går och lägger mig. Sen kan jag mycket väl gå upp preciiiiis innan jag somnar för att jag fått för mig att jag är nog liiiite kissinödig i alla fall, så då gör jag det, för fan ta om jag skulle vakna mitt i natten och behöva gå. Det går inte, då är allt förstört och risken för skador är stor då jag vägrar öppna ögonen för är det ljust ute så blir jag skitförbannad eftersom jag då vet jag måste upp snart, soooo I kepp 'em closed. Så ni förstår detta är nejokej.

Och som gräddet på moset blir jag utan rinnande vatten i två utan dessa veckor. Fräscht.
Grasshoppers
The only reason the grass seems greener on the other side is beacause you haven't looked after the grass that you are currently standing on. No grass stays green forever unless you care for it, and if it does, well then I can assure you it is definatley full of pestasides and you will most likely get an allergic reaction at some point and wish you'd taken better care of that plot of grass that was once yours.

Everything dies without nourishment, including grass. With a bit of imagination, fertilizer and green fingers you could end up with some p r e t t y awsome greenery. And who knows, you might even end up cultivating your very own string of grass one day.

Nothing wrong with keeping your eyes on the horizon, just remember, illusions are built out of thin air, dreams come true on solid ground.
Hur e det möjligt?
Kan det vara mer på jobb?! Lyckades ändå jobba undan massa innan jag åkte i torsdes och ändå är jag helt swamped innan lunch idag. Jag har varit borta i en och en halv dag för f*n!

Och for the record så har PRV mens hela jäkla tiden, snacka om att arbeta mot en. Orkar ej med up-tighta mini nazis som inte fick vara ordningsvakt i skolan så nu tar de igen allt och bara sitter där på sin stol och käkar sletna muffins och är fyrkantigare än en kvadrat. Well u know what? BITE ME!

I morgon är det möte med bostadsföreningen gällande badrummen b.la. och jag har lika mycket lust och gå som att epilera mina ögonbryn...

Tackohej
Labels: 0 comments | edit post
Chicago
Vi pratar intensiv långhelg. Jobba halva dagen i torsdes, sen tog vi tåget över till Kastrup, och avgång mot Chicago halv fyra. Hade flyt ochbfick åkabBusiness, helt underbart. Så jag mumsa mej igenom hela flighten, sippa goda viner och drack espresso medan jag glodde på film och läste om vart annat. Sova gick inte, var alldeles för uppspelt. Kom till Chicago vid sex på efter middagen lokal tid, så vi snabb duscha, drack litebubbel och gick ut och käka. När klockan var tio var jag helt finished i huvudet. Jäklar trött jag var!

Chicago är en fin stad, rent och stort givetvis.
Dock ingen hysterisk storstadspuls. Alla var väldigt trevliga och de har ju en helt annan service än vi européer har.


Vi började fredagen med frukost på ett super mysigt ställe "Corner Bakery" där vi käka fantastisk frulle. Herregud, jag fårstår helt och hållet varför många är överviktiga, allt är så stort, portionerna är sjukt
är sjukt enorma! GALET!

Sedan satte shoppingen igång på allvar. Vi zig zacka oss igenom Michigan Avenue och hann med en hel del. Gick lös inne på "Bare Escentuals" och fick besutsångest i provrummet på "Abercrombie & Fitch", men well done us!

Efter många timmar gick Vickan tillbaka till hotellet och vila inför hemresan, hon skulle ju trots allt jobba, så jag gick ner och kolla in Lake Michigan. Helt galet att det ligger en strand mitt i stan. Jäkligt cool kontrast. Tyvärr var vädret inte det bästa men man kan ju inte få allt.

Jag lyckades hinna med ett par butiker till på hemvägen, och snubbla bland annat in på "Hollister" och "Sephora" där jag stod och nosa på flertal parfymer tills jag mådde illa.



Hemresan var smidig, var helt slut så lyckades sova ett par timmar och vakna lagam till frullen. Väl hemma i lägenheten förstod jag senare the true meaning of jetlag. DRA ÅT H*LV*TE vad trött jag var vid fyra. Helt suddig i huvudet. Lyckades ändå hålla mig vaken och stupa i säng vid tio.

Hade en riktigt bra shoppingtrip och är supernöjd! Tack SAS och tack Vickan!







Minibreak
Cause Im worth it! Next stop Chicago.

I'll keep u posted!
Åhhneeeii
Jobbigt när man tappar en bit choklad i brun ryamatta...
Nej nej och åter igen nej
Fatta att jag fick fylla i mitt inträdesvisum till USA fyra gånger igår! Sidan tajmade out hela jefla tiden, höll på att få spel Jag menar hello, hur snabbt jag behöva skriva, fingrarna praktiskt taget flög över tangentbordet (sen ska det ju helst bli rätt också). Väl klar och ska betala får jag error meddelande "Ditt efternamn stämmer inte". JOOOOO! Och vilka frågor:

"Har du någon psykisk sjukdom eller någon smitta som faller under under smittoskyddslagen (bl.a Gonorre eller Syfilis)?"

Fräsch fråga.... och det är ett nej då.

"Har du någonsin varit inblandad i spionage, sabotage, terroristaktiviteter eller folkmord; eller var nu mellan 1933 - 1945 på något sätt inblandad i förföljelseaktiviteter kopplade till Nazi Tyskland eller dess alierade?"


Meh helloo, var ju inte ens född!

Terribly funny politically incorrect joke
Why doesn't black people like line dancing? Cause when they shout "hoedown" they all think someone shoot their sister.


Oh come ooon! Its funny!
Note to self
- Champagne makes my head hurts. Vakna med en sprängande huvudvärk och ändå var jag hemma vid tolv, inget överdrivet. De andra gick vidare och jag gick hem och tryckte fem rostade mackor..kvinnligt och äta som en truckdriver.

Så där låg jag som ett vrak i sängen med ett svullet kranie och vad gör jag? Jo jag börjar städa, gick lös och fick hybris och torka lister, sen mådde jag som en påse bajs. Why Kaii WHY?! Jag tror jag är en sadist.
Labels: 0 comments | edit post
Quote of the day
"It's hard to forgett somone you know you will always remember"

Tycker denna är sjukt äckligt och rolig samtidigt.. tycker synd om tjocktarmen (FyfAAAn vad äckligt ord!)
TIG!
Kan ej sluta nynna på LMFAO's sjukt jobbiga låt "Party Rock Anthem". Guuudeeh..bara titeln i sej är så jefla B! Måste dom vara så fula?

...everyday im shufflin'...
Labels: 0 comments | edit post
Besökare idag Totalt