Adam, meet everyone. Everyone, meet Adam - my future husband.


..DAMN!
Labels: 2 comments | edit post
Oh lord
Satt på autosvar, måste gå och dricka en insjö - satan vad soppan var salt! Kunde ju slutat äta den men det gick per automatik. Känner mig redan åderförkalkad.
Sluta jiddra börja trolla!
Ni vet när man stirrar på kaffekokaren i väntan på att kaffet ska bli klart? (Ja inte fan står jag där och stirrar helt random...) Ganska så exakt känns det just nu. Jag glor på badrummet och ju mer jag stirrar ju längre tid tar det. Kom på mej själv att kasta längtande blickar på kranen i fika rummet på jobb, en kran med rinnande vatten.

Jag har helt tappat tålamodet och är nu bara allmänt irriterad över allt jefla snubbigt damm över allt. Det första jag gör när jag vaknar på morgonen är att nysa, skämtar ej. All outta jokes.
Men lägg av
Nä mend et var visst 3-4 veckors leveranstid på de lamporna jag ville ha. Den är inte handgjorde förihelvete! Gaaaaaaaaaaaaaahhhhhh!!!!

Så det blev en annan givetvis.
1 advent
Gud vad skönt det var att träna idag, sen höll jag på att blåsa bort på vägen hem. Behövde praktiskt taget ispickor för att hasa mej fram längs asfalten. Nu har jag tänt adventsljustaken och ska mumsa i mig HET chili con carne..myyyys!
What the hell did I just do??
Jahapp, då har man lyckats deleta alla mina foton från datorn. Alltså helt. Tömt papperskorgen också gjorde hon. Don't ask... så nu sitter jag här och har köpt ett recovery program som jag hoppas fungerar. Those were the days då man hade en pojkvän som var programmerare.

Hade jag inte varit så förbannat slut i huvudet så hade jag blivit förbannad, men jag orkar faktiskt inte.

Let there be light...pLEASE!
Ikea - check!
Rusta - check!
Bauhaus - check!
Biltema - check!
Ilva - check!
K-Rauta - check!

What a complete waste of my time det var. Samtliga ställen nämnda ovan har enbart badrumsbelysning som är gjorda för giants. Inte nog med att samtliga armaturer var fula som stryk, de var massiva! Skulle jag, mot all förmodan, sätta upp en av deras varianter i mitt badrum hade jag knappt fått plats där inne, man hade ju känt sig iakttagen.

Kommer hem fyra timmar senare för att gå rakt över gatan och hittar PRECIS den typ av väggarmatur jag vill ha, stilren och enkel...och den var billigare - hur är det möjligt? Jefla tur i alla fall.
Håll ut...
Hur kommer det sig att varje gång jag är ledig vaknar jag med huvudvärk? Vi snackar spänningshuvudvärk, som om jag krampat hela natten. Freak. Anyhooo... en alvedon senare och jag laddar mentalt för mitt Ikea besök där jag ska inhandla belysning till badrummet.

De ska börja kakla badrummet på måndag och sedan motera upp skiten på onsdag. Tack GODE GUD! Jag har verkligen nått min gräns nu känner jag och börjar bli smått hysterisk av känslan av att allt är småskitigt hemma.

Ps. Min dammsugare håller på att lägga av...tajmingen kunde inte varit mer opassande. Billigt dessutom. Fakkk.


Labels: 0 comments | edit post
Bionic bones?
Det isar i mitt knä... inget konstigt alls.
It's way to early for this shit
Tid: 06.45, och varit uppe snart en timme. Det är kolsvart ute. Jag känner mig som en mullvad, dagsljus..vad är det? Jag är så fruktansvärt trött, ni förstår inte. Skitmycket på jobb och kaos hemma. Nice kombo.





Julhysko
Idag är det en månad kvar tills lill-julafton...bra en sån sak. Jag har köpt skiiiitfina små juldekorationer i gammeldags silver. Jag måste sluta.
Labels: 1 comments | edit post
Energisnålt och ekonomiskt



Labels: , 0 comments | edit post
Hilfe pls
Kom precis på mejsjälv att söka efter tvättkorgar på nätet. Jag gillar inte ens att tvätta, se vad badrumsrenveringen gör med mig! Och hur kan en tvättkorg kosta 500kr, nej inte vävt in guldtrådar någonstans - Its of WICKER! I hate wicker...vad håller jag på med?


Bangs it is!
Det blev lugg. Men avfärgningen gick ju mindre bra, vilket egentligen var det mest vesäntliga! Färgen satt som berget :( så hon satte i massa röd koppar och voilà: brun.... får helt enkelt börja sätta i slingor nästa gång.
Labels: 1 comments | edit post
Back to my roots
ga av. Eller så lägger jag i röda slingor först och successivt tar bort det bruna.

Har ju funderat på lugg ett tag men kan ju bli knepigt eftersom jag är lockig, men och andra sidan så är det mest vågigt när jag fönar det. F
underar på något i stil med hon som har mörkt hår här på bild.

Labels: 1 comments | edit post
Julmarknad? Jo tydligen
Idag fick jag en guidad tur i Trollskogen av Maya, vi var även inne i Hembygdsparken och kika på julmarknad. Tyvärr var det småregn men det var ganska mysigt ändå. Nu har vi bakat pizza och nu är det tjejkväll och lördagshäng i soffan.
Vänta nu...
Skrev jag precis "ball"? How very pubecent of mej. I take it back.
Böööhh
Nä men om man skulle åka lite tåg för jag tycker det är så jäkla ball.
Somethings off
Jag har väl inte varit direkt överförtjust i julen i min a vuxna år. Förstå mej inte fel, julen är härlig när man väl är på plats och speciellt om barn är inblandade, man minns ju själv hur uppspelt man var. I vuxen ålder känner jag ibland att det går överstyr. Den introduceras i oktober och varar fram till slutat av januari! Var är charmen i det? Dessutom vet jag nu att tomten inte finns. Suger fett. Som tur är har vi det ganska nedtonat i vår familj. Fokusen ligger numera mat och mysfaktor då vi alla är vuxna.

Nu vet jag inte vad som hänt men det känns obehagligt. Jag har varit på Panduro och handlat tygband med julmotiv på, ljus på Åhléns samt stjärnanis & kanel för jag ska göra egen ljusanordning. Jag fick lägga av när jag kom på mej själv skriva "mossa" i mentala lista. Jag satt hos Vickan och funderade över att köpa hem en större växt som man kan klä lite roligt med olika kulor och band. Snacka om total omvändning fast det kanske går över, det är ju flera veckor till jul och tålamod är ju inte min starka sida.
Labels: 1 comments | edit post
Its settled
På måndag ryker det och färgen också. Droppen var när ett Emo ställde sig bredvid mig på ICA och log, hon trodde väl jag var en av dem, min svarta rock hjälpte kanske till också. Det var lite som att glo i en spegel. Nä fifhaaan.
Waterless
Utan vatten i lägenheten fr o m i morgon i två veckors tid. Känner mej skitig redan på någotvis. Märkligt det där att man inte är herre över sitt eget hem. Gillart inte. Känns som jag bor på kollo och delar tvätt/duschrum med 20 andra kids. Ööööö... aldrig i livet, over my dead head. Jag menar tänk om kräksjukan bryter ut i huset och alla delar toa/dusch! FINNS INTE på kartan. Heeeell no. Jag klockar upp sjukt mycket tid på Sats.


Epic utväxt!
























Det är i Ängelholm det händer...














Labels: 0 comments | edit post
Hair today gone tomorrow
Morgonmys i Vickans hus med kaffe och solsken. Det är frost på gräsmattan och inte mer än fyra grader ute. Hade jag inte haft ett taskigt knä hade jag tagit en promenad vid havet. Next time. Sitter och funderar över vad jag ska göra med mitt hår. Utväxten är legendarisk och jag måste göra något åt det idag. Den stora frågan är: Ska jag fortsätta vara mörk eller blanda i lite rött?

Jag kommer klippa av det om två veckor eftersom jag är måttligt trött på att vakna mitt i natten av att jag stryps av mitt eget barr. Lönt att ha långt när jag alltid har det i knut. Och när jag klipper det kommer jag gå ljusare, inte ljus ljus men lägga i ljusare slingor, för jag orkar inte heller med utväxt som gör att ens hårbotten ser lika bred ut som Gibraltar sundet... no thanks.

Lite kaffe på det.
Labels: 0 comments | edit post
Trevlig helg!
Jag bor i en resväska/gymbag. På veckorna asar jag min bag till gymmet och duschar där, på helgerna våldgäster jag den som vill ha mej. Är redan less på det och det har bara gått två veckor. Jag har ju inte skitmånga kvadrat till att börja med så nu känns det som jag går in och backar ut. Intimt. Man får se det från den ljusa sidan, tur man bor själv annars hade jag varit dömd för mord nu.

Snart dags för favoritstreckan Malmö C - Ängelholm Station. Ikväll blir det taccos hos Vickan, imorgon Thailandplanering hos Syster med vino och på söndag är det Pappidag och då naklas middag (stek I hope, muuums!) hos me Dad.

Ni då?
I BEG your pardon??
Fick idag (3 veckor försenat) bekräftelsen på det jag beställt gällande mitt badrum. Jag sitter och går igenom och då ser jag något som heter "bla bla front hög blank vit"... märkligt tyckte jag då jag redan sett att själva kommoden står med. Så jag mailar och frågar.

Näääää ser ni, det är framsidan av kommoden!! Nej sant, NO KIDDING! Det är väl klart som fan jag vill ha en framsida på min jefla kommod era spån! Att de ens har mage och specificera detta på ordern. Vem fan köper en ofullständig möbel?

- "Hej jag vill gärna ha en fåtölj med tre ben tack...."

Skitsur nu.
First Of The Year (Equinox) - Skrillex [OFFICIAL]

Love this tune, LOVE the video!
Labels: 0 comments | edit post
Smällkaramell


Labels: 0 comments | edit post
Orkaej
Jag har haft ont i mitt knä sedan i måndes, alltså rejält ont. Så jag fick berättat för mig att det kan bero på att slemsäcken är irriterad, till och med inflammerad. "Slemsäck" namnet är ju inte ok men visst.

Så idag, på jobb, sitter jag där och trycker mina voltaren och googlar just "slemsäck", tänke jag ska kolla, se vad detta är, var exakt runt knäet den sitter. Får upp massa träffar och klickar på en och alla mina program stängs ner på datorn och upp poppar ett fönster med VÄRSTA varningstriangeln som skriker VIRUS....

Det körs någonslags scan och visar resultat med följande text "You have 43 useless and 1 UNWANTED items on your computer". Useless? Vilket påhopp!

Jag ringer IT och de får blåsa datorn totalt. De frågar i vilket skede dator crashade och jag hör mig själv säga "jag googla slemsäck"....för det låter ju normalt.
Labels: 0 comments | edit post


Labels: 2 comments | edit post
Så var det dags att krypa ur sitt ide jag legat och myst i hela helgen. En sväng hos mamma, en fika hos My i Hbg och deras nya lägenhet, en kväll hos Vickan och Maya och nu tillbaka hemma i min mysiga vrå.... eller?








Labels: 0 comments | edit post
Error!
Morgonstund har guld i mund...vem fan kom på det?

Mot Sats.
Coldplay - Every Teardrop Is a Waterfall

Very U2ish...
Labels: 0 comments | edit post
You are the weakest link...goodbye
Fick precis det otrevligaste mailet jag nog någonsin fått. Det är ett under att vissa människor ens får lov att skriva mail och ha kontakt med omvärlden. Snacka om att smutsa ner ett företags image och profil. Jag har sett/läst mycket men det här tog fan priset. Bästa är att jag i mitt väldigt informativa och äckligt trevliga svar fick personen i fråga att framstå som ett riktigt stolpskott. Och nu är det tyst....

How's that humble pie tasting??
Happy Halloween
Halloweentips för vuxna:
Ta med ett tomt vinglas (ett stort sådant). Gå runt i grannskapet och ring på! När de öppnar dörren sträcker du fram glaset och säger: Halloooo viiiin!
Labels: 0 comments | edit post
Jag just nu
Utstyrsel: Svarta byxor, svart/vit randig tisha, svart scarves, svart/vita addidas...I know dont ask.
Frisyr: Knut givetvis...palla hålla på med håret i ottan!
Frulle: Gröt m. honung och kanel
Kaffe: Skiter björnen i skogen?
Plats: På jobb
Lunch planer: Äta
Tankar: Mest ångest över kommande svart hål a.k.a badrum
Ekonomi: Hahahahaha!
Labels: 0 comments | edit post
Besökare idag Totalt