So I made a list
Velig jag är, det klär mej inte alls. Lägga bud eller inte? Ska jag avvakta eller bara slå till? Jag har verkligen försökt se på saken så objektivt som möjligt och letat fel, men jag hittar inte några som gör det värt att lägga ner. Se mina pro's and con's:

Pros:
- Äldre och välbevarad fastighet, mycket charm.
- Låg avgift
- Original plankgov genomgående i hela lghtn.
- Nytt fräscht kök
- Diskmaskin!!
- Genomgående stora fina fönster som släpper in massa ljus
- Nytt badrum
- Hiss
- Balkong (söderläge så funkar)
- Högt i tak
- Walk-in closet
- Jätte fin/mysig innergård med bokbar grillplats
- Helt ny massiv tvättstuga
- Känns luftig trots sina 55 kvm
- 4 vån

Con's:
- Utsikt från köket är över järnvägen...mindre mysigt
- Ligger på en trafikerad väg, dock bara köket som vätter åt det hållet
- Vill helst sälja först så jag inte står där med två hyror


Ja så ser det ut då....
The Majority Says - 114
Grannfejden
Igår, halv tolv till halv två natt spela min granne trashig jävla eurotechno. Detta resultera i att jag fick skriva en lapp och lägga i hennes brevinkast. Jepp, you heard me...en lapp! Jag är nu THAT neighbour. Bryr jag mej, näää.

Har vid ett flertal tillfällen försökt ringa på men henens ringklocka fungerar ju inte och hon hör ju inte när man knackar pga den fruktansvärda musiken hon spelar. So lapp it is.

Hon är officiellt dum i hela huvudet.
Film tips
"Lugnt vatten" - sjukt bra gammal film! Have to see ikväll. Det var då Billy Zane gav ordet "insane" ett ansikte.
Labels: 0 comments | edit post
Speach therapist anyone?
Neeeeext....
Idag kommer mäklare nummer två, same procedure as last time då. Man måste ju reka, dessutom var den första väldigt ung (no offence) och det glittrade provision i ögonen på henne. Aaaw bless...but no, not getting my cääässh.

I morgon ska jag på en visning efter jobb, är sjukt nyfiken på detta objekt - den har balkong!
The show must go on...
Ganska roligt hur de kan få en "klädkammare" att se ut som en 2 rumslägenhet med ett simpelt verktyg: Fish lens.

Var på tre visningar igår var av alla gav mej klaustrokänsla. Ja förutom den ena fast det var fel på andra hållet, jag fick "Alice i underlandet" känslan. Det var så högt i tak att jag fick torgskräck.
Yawn
Är man en mes om man lagt sig halv tio en fredagskväll? För då var jag det. Sovit i tio timmar igen - greatness! Är man trött så är man. Ja eller har jag narcolepsy. Inga måsten idag vilket känns fantastiskt. Lotta fyller år så det blir sammanstrålning på Mrs Brown och sen får vi se.

Har tre visningar jag ska gå på i morgon, ska bli jäkligt spännande!!


Kanske inte så konstigt då...
Sitter och summerar övertid samt semester för 2011. Jag visste jag sparat dagar inför Thailand men inte att jag sparat tio dagar. Inte så jäkla konstigt jag är sssschheeeeten och trött hela jefla tiden då nä... Gud vad tragiskt det låter så här i efterhand. Jag hade 20 dagars ledighet HELA förra året! Inte ens en månad. Inte konstigt man går på knäna.
Där ser man
Satt nyss och tänkte att det var dumt att jag bokat klipptid hos frisören imorgon, en fredag liksom, när man bara vill hem. Tre sekunder senare piper min mobil och annonserar snällt att jag har klipptid halv fem....idag.

Jag älskar när jag ligger steget före mig själv.


Go kväll
Bööh är lite av en living dead at the moment. Haft feber sedan i måndes natt, man man har ju liksom inte råd och vara syg i januari så det är bara att ge sej själv en käftsmäll på morgonen och gå till jobb. Kan tillägga att jag är nog inte den mest trevliga person väl där men något mer jag skiter i.

Jag blev lite mer positiv efter i tisdes då jag fick min lägenhet värderad och blev nöjd. Blev som jag trodde så jag kommer nog tuta och köra nu. Det känns som det är dags, eller det har varit dags sen jag flytta in typ men nu kom det lite emellan skulle man kunna säga.

Middagen avklarad, nu dessert: Ipren och omeprazol eftersom jag får magkatarr av Ipren... det ska ju inte vara enkelt, eller hur. Skulle kunna knyta mej nu men....fuck it, jag gör nog det.

The end (för idag då alltså)
Labels: 0 comments | edit post
Quote of the day
Howard describing Sheldon to his friend:

"Quireky? He's way past quirkey. Hes looking at quirkey in the rear view mirror"
No kodac moment
This picture is not doing anyone any favours. She obvisouly on a hyper-glycemic rant whilst he's thinking: "If you don't shut your gop, i'll shut it for you!"

Life is good!
*klappar mej själv på axeln* Jag har då lyckats springa cirka 6-7km på vad som mestadels är asfalt och mitt knä höll!!!! Ja jag vet ni skiter fullständigt i det men jag är lite lyrisk. Idag är det söndag och jag ska snart bobba (vilket inte betyder peta sig i näsan utan inta bob-slade position) i soffan och käka chibbor med gott samvete.

Åferändaot.
Yiruma - A River Flows In You

Exquisite.
To do list:
1. Träna.
2. Inhandla snuskigt gott vin.
3. Inhandla snuskigt god ost.
4. Njuta av att det är fredag!

Media Markt - Mark och gänget på lagret - Kortfilm #1

Älskar honom och hans hyskoögon! Löv!
Sweet dreams
Kom på mig själv att räkna dagarna till påsk... är jag kåt på att vara ledig eller!? Eeeh jooo. Vill bara iväg, vill absolut inte jobba och ändå känns det som det är det ända jag gör. Jag hade en vän en gång som alltid sa upp sig till sommaren, jo sant. Sen gick han på A-kassa under dessa månader, han tyckte det var hans rätt. Men har var och andra sidan arbetsskygg och något "speciell". Man alla borde ha rätt till ett betalt sabbatsår, tänk så bra man mått och ens d-vitamin hade ju skjutit i taket.

Sitter och trålar på nätet efter resor och varvar lite där emmelan med Hemnet. De ska värdera min lägenhet nästa vecka, should be interesting! Har också sett en tvåa nere vid drottningtorget med nyrenoverat kök och badrum OCH balkong...den e najs, fast är ej säker på läget. Centralt och bra men föredrar ju lite mer åt andra hållet.

Dags att inhalera lunch.
Stockholmshelg!
Har haft en riktigt mysig/rolig/efterlängtad helg uppe hos Cc, har gått alldeles för lång tid mellan besöken. Började med lite dramatik (what else is new) då jag glömde min handväska på Arlanda, och insåg detta först när jag parkerat mitt arsle på flygbussen in mot stan...paniiiik. Den kom dock till rätta och allt fanns kvar i. Phhuua!

Brassa lite käk och hängde framför tv'n på torsdagen, och ägnade fredagsmorgonen åt att såsa runt i lägenheten i myskläder och spela wordfeud. Tog oss samman och tog ett varv på stan, handla hem det sista inför tjejmiddagen och resten av styrkan kom vid sex tiden. Sen blev det massa vin, mat, skratt och utgång.

Något slagna hjältar på lördagsmorgon, bakfyllehumor och film. Drog oss så småningom hem till Cc's pojkvän där vi fixa pizzor och kolla ännu mer film, stupa i säng vid ett helt slut.

Söndagsmorgon med mysfrulle och sade så småning om hej då till Cc och hej till Cecilia. Tog en låååång promenad i Hagaparken och vinka hej åt kronprinsessan och Daniel, de vinka ej tillbaka...pffft. Cecilia brassa middag och efter en stund dök Patrik och Liv upp. Sööötaste lilla Livet. Tyvärr blev det hemfärd redan vid klockan sex, planet var i tid som tur var då jag börja må skitdåligt på flygplatsen. Sjukt illamåendes hela resan hem, helt kallsvettig och har mest troligt fått en dålig hotdog på Pressbyrån. Kul.

Dirty South ft. Rudy - Phazing (Official Music Video)
Usch vilken morgon - em blir bättre!
Fruktansvärd dag på jobbet idag, fick jobba i ljusets hastighet för att hinna med och kunna sluta ett. Kuta till butiken där jag köpt min nya jacka då jag fick reda på att den inte skulle bli klar förrän den 13 jan och att lägga upp den skulle kosta 380kr! Är ni dumihelahuvudet!? Ska väl inte sys med guldtråd. Sjukt irriterad gick jag ner till stället nedan för mig, där de tog 280 kronor och gör det på två timmar. Uppenbarligen skillnad på om stygnen är gjorda på Davidshall eller Caroli...

Undertiden regnar det givetvis som om världen vänts upp och ner, det fullständigt forsar! Orka ej, hoppas på bättre väder i Stockholm. Ser ut till att bli en mycket bra helg, Cc har planerat och vi kommer chilla ikväll, ha tjejmiddag/utgång imorgon, bakishäng med grabbarna på lördag och sedan förhoppningsvis lunch/fika med Cecilia innan jag åker hem. Skönt och komma iväg I tell you.

Puss!
Jomensåatteeehhhh...
Jag hoppas min jacka är klar hos skräddaren idag, jag menar hur lång tid kan det ta att sy upp en söm? Sen åker min gamla Diesel i sopsäcken tyvärr, we had a good run, fullständigt älskar den men nu är den noppig :(

Har inhandlat nya löpskor som är neutrala i steget, prova de igår och det kändes ok. Kändes lite i knäna idag, men nog för att de är alldeles nya. Vi får väl se... Blev tillsagd att stretcha ordentligt efter och före. Stretcha så länge efteråt att de nog trott jag slagit läger där inne. Anyhoo - ska jag kasta ut granen idag eller vänta till efter helgen? Idag va? Känns så.
Coincidence? Hahahah!


Labels: 1 comments | edit post
Slap in da face
Ursäkta! Jag blev dyngsur på 100 meter och piskad i nyllet av snålblåsten så jag lär inte behöva använda rouge mer under min livstid. Jäkligt trött på denna oändliga höst.
Labels: 0 comments | edit post
LOREEN "My Heart Is Refusing Me" (Light Acoustic Version)


Constantly on repeat.
So UNFAIR!
Blir så inihelvetesjävla sur!! Detta skulle kunna vara en lägenhet som är byggd för MIG, öppet upp i nock, exposed beams och i etage, den har fan nästan allt utom balkong. Nästan så att det är värt att gifta sig för pengar.

Labels: 1 comments | edit post
P I Z Z A
Igår var det taxichaufförernas dag, idag måste vara den dagen då alla pizzerior gör en smärre förmögenhet. Precis ätit en, köpte två bottnar, fortfarande hungrig, skulle gjort två. Undras hur många som käkar pizza idag? Alla.

Känns så jävla segt att behöva gå upp och jobba imorgon, sjukt trött jag är på jobb just nu. Inte jobbet i sig utan hela förbannade tristessen av att knega. Nu känner jag eftersviterna av att jag sparat semester. Fatta att det var 10 år sedan jag hade en "längre" semester. Då var det södra Indien i sex veckor. Ja det blir i alla fall Stockholm nästa helg.

Oooh Transformers is on, love that movie... and Shia Labeouf.
New years eve
Det blev en skit trevlig kväll hemma hos Johanna och Fredrik igår. Härligt återseende med peeps jag inte sett på länge. Gillande speciellt upplägget där grabbarna stod för maten medans flixen satt och sippa skumpa och snacka skit!

Idag blir det inte många knop kan jag rapportera men mår faktiskt helt ok trots diverse dricka på gårdagens meny, idag blir det Ramlösa.
Besökare idag Totalt