Gör om gör rätt
Jag är inte direkt överförtjust i det faktum att min vårdförsäkring beviljat mig tio stycken sjukgymnast behandlingar efter min magnetröntgen för mitt knä. Jahapp... Tio behandlingar för vad? Det är ju inte så att jag fått något samtal från läkaren med något besked.

Känns tryggt...
Man ska inte önska bor tiden...
... men helgen kan fan inte komma snabbt nog. Omotiverad och uttråkad är jag, precis allt är drygt. Ser sjukt mycket fram emot att Cc är nere till helgen, thank god så kan vi spy galla ihops. Synd inte Lilla Torg har öppnat, då hade det verkligen varit som förr: Vin, cigg, Cc och skitsnack. Vin, cigg, Cc coh skitsnack blir garanterat ändå.
Labels: 0 comments | edit post


He said I am the Devil Boy
Come with me and we'll make many storms
He offered me the universe but inside my heart there's a picture of a girl
Some call love a curse some call love a thief but she's my home
And she's as much a part of this broken heart see broken bones always seem to mend

I'll taste the Devil's tears
Drink from his soul but i'll never give up you
I'll taste the Devil's tears
Drink from his soul but i'll never give up you
Labels: 0 comments | edit post
Weeewwaawoowwaa!
DET ÄR TOLV GRADER UTE!
Inte ok.
Vad gör man när man sitter inne med information som man vet skulle göra någon annan förtvivlad? Man vet de har en rätt att veta, men samtidigt vill man inte vara den som förstör. Jag känner inte ens personen i fråga men vi har en hel del gemensamma vänner.

Det är inte första gången han tar kontakt, det har hänt ett par gånger nu och i fredes var droppen. Jag har aldrig uppmuntrat honom, tvärt om, när han berätta han hade flickvän önska jag honom lycka till och nu är han sambo och står och ringer på min dörr mitt i natten och skickar massa sms - allvar?!

Vet han ens om "print-screen" funktionen på en iphone? Press forward och hela konversationen hamnar hos hans flickvän, but im not a home wrecker..not yet anyways.



Tjohoooo
Helgen var skitrolig, fredagen var lugn då jag inte var helt i form. Lördagen spenderades hos Marlene som fyllt år där vi åt skitgod mat och med massa dryck...sedan packa vi oss in i en taxi och hamna på Helsing i Hbg - riktigt rolig kväll! Och det betalar jag fortfarande för, herregud vad trött jag är idag.

Då vi inte var i säng förrän vid sex tiden vakna jag med lite panik vid lunch och mådde som en påse bajs. Frisk luft var botemedlet tänkte vi och tvångs valla oss själva ner till Havsbaden där hela världen gunga trots fruset hav... tågresan hem var sådär kan jag meddela.

Nu har jag tvångstränat (mitt straff för jag drack starksprit) - sprungit i 45 min utan några problem - hur fan är det möjligt?! Var hittar man energin så där dagen efter, det är skit konstigt.


Lägenhet till salu - anyone?
Någon som är i behov av en 1a i centrala Malmö?

KLICKA HÄR!
Koh Lipe
Hit ska jag...bland annat..

X &Y
Jag blev så jäkla trött i måndes när jag råkade ha tv'n på och det var en debatt om genusfrågan och att "omfamna" individen (ja ni hör själva). Där stod då en finnig just-out-of-her-teens tjej iklädd i en utstyrsel som endast kan beskrivas som förvirrande, men skulle säker fylla ett syfte av att ge ett individuellt uttryck.

Hon argumenterade då att det skulle vara mer fokus i skolorna/dagis på att bejaka individen istället genom att till exempel tilltala barnet med dess namn iställer för att säga "han/hon". Det var i hennes mening inte rätt att sätta barnet i ett "fack" där de sedan skulle formas efter samhällets alla fördommar och trångsynthet vad gäller könsroller.

News flash - barnet ÄR antingen pojke eller flicka (oftast...), det är liksom det som är upplägget enligt naturens lag, de är ju inte mindre individ för det! Man är den man är. Det handlar väl ändå mer om vilken information de matas av, vilken miljö och uppfostran ett barn har och får och vad man lär ut framför allt!

Om man vill ändra på stigmatan förknippad med könsroller så får man väl börja med de fack som vi själva skapat och satt oss i, börja då med att ändra på de befintliga könsrollerna i vårt sammhälle. Barn är barn, sluta projecera våra egna förutfattade meningar på dem som något jä#la pet project.
Labels: 1 comments | edit post
Trash is free
Snubbla över denna sidan för inte så länge sen som sedan dess blivit en klar favorit - lika twisted humor som en själv. Ni som gillar Jan Stenmark och Jesper Waldersten kommer ju älska detta:












Labels: 0 comments | edit post
MR
Visst ja, glömde nästan bort, jag ska på magnetröntgen idag, eller i kväll rättare sagt. Ska vara där 20.25!? Är inte det lite väl sent? De fråga mej per telefon om jag hade någon pacemaker eller andra metallföremål inopererade i kroppen. Metallföremål? Som om jag bara kunnat välja och vraka... och nej det har jag inte då nä.
Rööööööf
Tycker min bank är dum i huvudet. De ska väl skita i om jag vill leva på mattludd och kranvatten. Deras kalkyl kan dra åt helvete.

Det absolut mest tillfredställande just nu hade varit att köpa en trisslott - vinna sisådär en 2 mille (man ska inte vara girig) och sen ta med sig den och smälla den i pannan på Nils whats-his-face på banken och säga - BITE ME...twice!
Labels: 1 comments | edit post
Meeh!
De borde inte vara lagligt att lägga ut bilder på Hemnet tagna med wide angle lens! Fan irriterad jag blir, snacka om missvisande. Visst lägenheten var jättefin, men den här rymliga känslan försvann ganska omgående. Hallen var inte alls så stor som de fick den att se ut, och badrummet ska jag inte ens gå in på. Balkongen och köket var nog det ända som stämde överens med verkligheten.

Den var fin trots allt men vet i fan om det är värt stålarna, jag menar, hur många månader om året kan du nyttja balkongen...

Ska kolla på en annan imorgon, mitt i stan. Alltså MITT i stan. Sjätte våningen med balkong, ganska nybyggt hus och har inte alls den här gamla charmen som jag egentligen föredrar, men måste vidga vyerna lite känner jag.

Vad är en bal på slottet...
Idag, strax ska jag på visning på en sjukt fin lägenhet. Jag skulle kunna ge min högra arm för denna...ok kanske inte arm men lätt min högra tå eller lillfinger. Den ser ut till att vara fräsh, rymlig, charmig och har en stor balkong. Ja kolla själva:

KLICKA HÄR NI SOM INTE FATTAR

Annars har jag varit ganska vuxen idag och lagt om mina lån. Bara en sån sak.
Usch!
Finns det något mer nasty än att vara svettig om fötterna? Usch! Mina innetofflor är något för varma.
Åååååhhhhhhh
Jag känner hur jag bara vill slänga mej på golvet och asa runt medans jag suckar och beklagar mej hur jäkla rastlös jag är, detta gör jag givetvis inte, vilket egentligen är fullt möjligt då ingen är här och grannarna skulle inte se det - so why hold back? För att jag inte är sex år gammal kanske...jag borde kanske prova, men jag är lite rädd för att jag blir besviken och istället för utlopp av känslor blev det istället dammtorkning med min tröja vilket kommer göra mig förbannad.

Äschh jag skiter i det.


Labels: 1 comments | edit post
Va gärna kallare!
Jag är inte utrustad för det här. Mitt blod måste vara segt som fan, ytterst tääääskig blodcirulation då. Den ända gången jag är riktigt varm är när jag bastar eller kutar på gymmet. Detta har ju resulterat i ett ont knä och klaustrofobi. Basta i all ära men jag klarar inte av när det kommer in andra...Snälla...stick! Mycket märkligt koncept det där. And PLEASE - use a towel.
...and that time is right about now.
Happy Valentines ;)
Quote of the day
"Den som stoppar huvudet i busken visar häcken"
Hmmm...
Vad händer med stearinet egentligen?? Jag älskar tända ljus, det är fantastiskt fint och mysigt. Men var fan tar stearinet vägen? Dunstar? Inne bär det då att det finns små partiklar i luften som jag sedan andas in? Jag inandas då animaliskt fett!? Även om det dunstar så innebär ju det att det surrar runt i min svär. Stearinlugna....

Nä jag är inte riktigt bekväm med den tanken känner jag.
Labels: , 0 comments | edit post
Done!
Helgen har i stort sett bestått av matlagning och mer matlagning. Hybris? Probably. Men jag måste säga, I make a mean lasagna! Känns lite som att veckorna flyter samman, ledighet känns långt borta och idag snöar det som om ny istid var på intåg, which doesn't exactly help.

Äntligen städat klart, de kommer i morgon och ska fotografera lägenheten, vilket innebär att jag putsar varje liten centimeter och försökt skala av lite för att öppna upp ytor och pimpat med blommor och färsk frukt. Jag är verkligen helt slut nu, skulle tränat men orkar knappt ta mej ur soffan.

Och i morgon måste jag ringa läkaren om mitt knä... kul, tänk om de säger jag har vätska i det och måste dränera...jag spyr, SPYR!


K*STar limited edition "Gisell"
Labels: 0 comments | edit post
Should I be worried?
Tvättmaskinen i tvättstugan låter som Tarzan. Det är högst oroväckande. Ni vet, "svinga-i-lian-undertiden-jag-ylar" läte. Som om det inte är tillräckligt med att asa skiten fram och tillbaka, komma ihåg tiden etc. Nu är jag helt nojjig att tvätten ska vara helt shredded. Och varför heter det tvättstuga? Det är ingen stuga, det är ett sjukt litet kryp in där man ska manövrera halva sin garderob...jag måste flytta.

Gud vad jag är sugen på chokladpudding. Skitsugen.
Labels: 0 comments | edit post
Quote of the day
"I guess Im hoping the band will get back together. I still love the shit out of you you know!"

Californication - Hank Moody
Ååååh guuud
Ungefär så kan min dag summeras upp. Nu ska jag hetsglo på "Burn after reading", verkar rolig och bra line-up.
Kvällens outfit
Labels: 0 comments | edit post



You are the hole in my head
You are the space in my bed
You are the silence in between
What I thought and what I said

You are the night-time fear
You are the morning when it's clear
When it's over your start

You're my head
You're my heart

No light, no light in your bright blue eyes
I never knew daylight could be so violent
A revelation in the light of day

You can't choose what stays and what fades away
And I'd do anything to make you stay

No light, no light
No light

Tell me what you want me to say
Through the crowd I was
Crying out and
In your place there were a thousand other faces

I was disappearing in plain sight
Heaven help me
I need to make it right
You want a revelation
You want to get right
But it's a conversation
I just can't have tonight

You want a revelation
Some kind of resolution
You are the revelation

No light, no light in your bright blue eyes
I never knew daylight could be so violent
A revelation in the light of day
Labels: 0 comments | edit post
Helg helg helg!!
Vi pratar serious kyla! Det är minus 12 grader ute och ingen snö, känns ju sådär kan jag meddela. Gud vad jag längtar tills vi åker till varmare breddgrader. Tur man har sitt lilla konvectorelement och elen ingår.

Jag har förresten valt mäklare nu som ska hantera min försäljning av lägenheten, de kommer hit och ska fotografera den 13 februari. Ska bli jäkligt intressant, lite nervit också. Fingers crossed lets hope for the best. Har varit på en del visningar nu, och är fortfarande intresserad av en av de första jag såg, men jag vill åtminstonne lägga ut min först innan jag lägger ett bud.

I kväll skulle det varit födelsefest delux och sedan Helsingborg, men födelsegrisen fick kräksjukan så det blir lite middag hos Vickan istället och Ängelholms nattliv...oh well, vi brukar ha roligt ändå.




Labels: 0 comments | edit post
How very red tape
Fick korrespondens från "formalitetsenheten" på PRV idag.... herreguuuud - HOW depressing does that sound? Fick ont i huvudet av att bara skriva det.
Besökare idag Totalt