The weekend
Mötte upp med Vickan på Kastrup. Var meningen vi skulle sammanstråla redan i Malmö, men jag lyckades ju hoppa på fel tåg... ja ni vet själv, jag och lokaltrafik, match made in hell. Fick kika in bakom kulisserna på SAS och dessutom sitta i Business på vägen ner vilket var helt superbt. Hur ska jag någonsin kunna gå tillbaka till Economy!?! Flygresan var smidig och jag blev bortskämd och på påpassad, I loved it. Det var fullkomlig hetta när vi klev ut ur terminalen och det var underbart. Väl framme och incheckade lade vi oss ett par timmar.Vi satte sedan kurs mot polen och slog läger och beställde in två kalla öl och mat! Kan det bli bättre, nä!

















Sedan kom resten besättningen och joina, vi käkade och snacka skit och drack mera öl. På kvällen var det "de briefing" (a.k.a. fördrink/ar) på vår balkong. Det blev en hel del "fizzy bobble" och vin. Vi begav oss efter en stund till Shangri-la hotell där vi käka en fantastisk buffeé. Jag har aldrig varit så mätt, det var helt sjukt mycket mat och där var allt! Bara dessert bordet var ett kapitel för sig. Sen rulla vi upp till en lounge bar längst upp där det var en tjusig utsikt över Burj Dubai (a.k.a tandpetaren) Det är tydligen världens högsta byggnad, eller tja liknar mest en AP-stor antenn...men men, killen som rita hade väl liten snopp.

När vi väl kunde röra oss lite smidigare hoppa vi i en taxi och åkte mot Bar 360 där Vickan flasha sitt SAS leg och vi gled in (nice one). Schysst ställe som låg en bit ut i havet, så man fick promenera en bit, men väl där var utsikten fenomenal. Du hade full view av Bourj al Arab (a.k.a Burk Arab), riktigt trevligt. Tyvärr stängde de klockan två, så vi begav oss hemåt...barfota (ont i fötterna) och fick många konstiga blickar.

Nästa dag spenderades vid polen, givetvis, men höll oss till is-kaffe och vatten. Vi begav oss ut på jakt efter saffran men marknaden var tyvärr stängd när vi kom dit. Senare mötte vi upp med Jonas och Christian och åkte till Souk Madinat Jumeriah vilket är något av det mysigaste ställen jag upplevt någonsin. Det var som hämtat ur "Tusen och en natt".















Seriöst, utsikten är helt surrealistisk.


















Mysigt eller hur? Nästan som julgranen på Lilla Torg... Anyhow, synd vi inte hade en dag till (eller 20-flera) men det var helt underbart att få njuta av sol i denna konstanta shade of grey. Here some more pics, enjoy...I certainly did!















































Bourj Dubai
1 Response
  1. Anonym Says:

    Jag forstar att du njot!
    Underbara bilder!
    (Ursakta skriftspraket, men datorerna i Sydafrika har ju inga a eller o med pricar)
    Bamsekram, fran Mamma!


Besökare idag Totalt